Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, záhradný pozemok 581m² Bartošova Lehôtka, Očarujúca záhradka s útulnou chatkou - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj záhradu 557m² so záhradnou chatkou o rozmeroch cca. 6x4 metrov a v osobnom vlastníctve. Nachádza sa vo vyhľadávanej a obľúbenej záhradkárskej oblasti obci Bartošova Lehôtka okres Žiar nad Hronom, v smere na Kremnicu. Bartošova Lehôtka leží v Kremnickom pohorí (časť jastrabská vrchovina), v údolí kremnického potoka nazývaného Rudnica, 6 km od mesta Kremnica a 11km od okresného mesta Žiar nad Hronom. Obec je obklopená prekrásnou prírodou Jastrabskej skaly.

Ponúkaná kaskádovitá záhrada so záhradnou chatkou má príjemnú západnú orientáciu. Už hneď pri vstupe Vás víta nádherný výhľad na okolité lesy a prírodu. Z prístupovej nespevnenej cesty sa malým trávnatým briežkom a schodíkmi vchádza do záhradnej chatky. Po jej ľavej strane sa nachádza ohnisko, ktoré majitelia využívajú na varenie rodinného guláša. Súčasťou chatky je prestrešený balkón, vhodný na umiestnenie sedenia, stolovania a na oddych. Kaskádovitým členením záhrady sa prechádza cez úseky pozemku určeného na pestovanie kvetín a zeleniny lemovaný ovocnými stromami prevažne jablone, slivka a ovocnými kríkmi - ríbezle, čučoriedky a hrozno. Veľká časť záhrady je s trávnatým porastom, ktorý je možné využiť na umiestnenie trampolíny. V spodnej časti pozemku je postavená uzamykateľná drevená náraďovňa a suchý záchod. Záhrady so záhradnými chatkami v chatovej oblasti Bartošova Lehôtka sú oplotené z vrchu aj zospodu a aj zboku každých 8 -10 záhradných chatiek. V spodnej časti oplotenia je bránička, ktorou je možné lesnou cestičkou sa za pár minút dostať k studničke, ku ktorej si majitelia chodia po pitnú vodu.

DISPOZÍCIA:

Záhradná chatka pozostáva z 1 izby, ktorá je rozdelená na kuchynskú časť so starožitným príborníkom a skrinkou, a na časť určenú na spánok - 1 posteľ a 1 poschodová posteľ a na úložnú časť vybavenú skriňou pri vstupe do chatky.

VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Záhradná chatka sa predáva so zariadením. Okná sú drevené pôvodné s drevenými okenicami. Strecha na chatke je sedlová, plechová ošetrená farebným náterom. Po pozemku sú rozvody úžitkovej vody, riešené zo spoločného záhradkárskeho prívodu. Na pozemku pred chatkou je elektroskriňa na 220V, elektroinštalácia nie je ťahaná do chatky.

LOKALITA:

V obci sa nachádzajú potraviny Jednota. Zo služieb sú zastúpené stolárstvo, kováčstvo, pohostinstvá a reštaurácie, autoservis, kozmetika, manikúra a pedikúra, autobusová doprava, kostol, materská škola. V obci je rozvinutý šport. Obec obhospodaruje tenisový kurt, na ktorom sa okrem tenisu konajú nohejbalové turnaje. Pre potreby usporiadania kultúrnych a iných spoločenských akcií slúži sála v kultúrnom dome.

VÝHODY:

Nachádza sa v pokojnej a vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene. Je v blízkosti lesa s množstvom športových príležitostí, možnosti na prechádzky, potulky po prírode, hubárčenie. Rýchly prístup do centra mesta Žiar nad Hronom (10 minút) alebo na diaľnicu smer Bratislava - Košice.

Záhrada so záhradnou chatkou je vhodná na relax, ale aj ako investícia. Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Príďte sa pokochať skvelým výhľadom a načerpať sily"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58482 anezkacurillova[at]haloreality.sk 18900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia