Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Bratislava Petržalka, Znievska

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľký a príjemný 4-izbový byt so skvelou dispozíciou vo výbornej lokalite Bratislava-Petržalka, ulica Znievska. Byt sa nachádza na najvyššom, 8. poschodí v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome. Podlahová plocha bytu je 83,3 m² vrátane pivničnej kobky (2 m²) + lodžia. Byt bol v minulosti kompletne zrekonštruovaný. Bytový dom má zrekonštruovanú a zeteplenú strechu, je zateplený (2012), má vynovené vstupné priestory a schodisko, nový výťah (2018), vymenené stúpacie rozvody (2020). V bytovom dome je k dispozícii aj spoločný priestor na bicykle. Predmetom predaja nie je spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
------
DISPOZÍCIA a STAV:
Byt má výbornú dispozíciu - pozostáva z veľkej vstupnej haly, z ktorej je vpravo vstup do obývacej izby a jednej spálne, vľavo je vstup do dvoch spální a kuchyne, oproti vchodu je WC a kúpeľňa. Z kuchyne je výstup na lodžiu. Všetky izby sú nepriechodné.
Byt prešiel v minulosti postupnou kompletnou rekonštrukciou a je veľmi príjemný, ale je vidieť známky užívania.
Veľkou výhodou je kompletne prerobená elektrina (r. 2015, majiteľ má k dispozícii fotodokumentáciu).
Byt má plastové okná (na severnej strane z r. 2017), bezpečnostné vchodové dvere, v hale, kuchyni, kúpeľni teplú korkovú podlahu, v izbách plávajúce laminátové podlahy, bezpečnostné vchodové dvere, vymenené zárubne a interiérové dvere, veľmi peknú a praktickú kuchynskú linku, prerobenú kúpeľňu a WC.
V hale je zostava vstavaných skríň a predsieňová zostava, takže je priestor využitý v maximálnej miere.
V byte zostáva kuchynská linka so vstavanou varnou doskou a elektrickou rúrou a v hale vstavané skrine a predsieňová zostava. Ostatné zariadenie dohodou.
------

LOKALITA:

Výborná lokalita pre rodinu s deťmi - veľké detské ihrisko dostupné priamo zo zadného vchodu bytového domu (na deti máte výhľad z okna), v tesnej blízkosti škola, škôlka, BILLA, MHD, v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť. Jazero Draždiak asi 10 min. pešo. V okolí dostatok parkovacích miest.
-------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Príjemný byt v dobrej lokalite s množstvom výhod:
- veľký byt s výbornou dispozíciou, svetlý, dobre vetrateľný
- teplý, stredový byt, najvyššie poschodie Vám zaručuje pokoj od horných susedov a pekný výhľad
- dobrá orientácia - obývačka a jedna izba sú orientované na sever, kuchyňa a dve spálne sú orientované na juh do dvora s detským ihriskom
- na poschodí sú iba dva byty
- kompletná rekonštrukcia a kompletne zrekonštruované elektrické rozvody, prípadné drobné známky opotrebenia ľahko odstránite
- dobrá lokalita - kompletná občianska vybavenosť v blízkosti, dobré parkovanie, detské ihrisko dostupné priamo zo zadného vchodu domu, blízkosť jazera Draždiak a lesov, dobré možnosti na šport a relax.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
54097 jananejedlikova[at]haloreality.sk 225000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia