Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bratislava Podunajské Biskupice, Jókaiho ulica - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj starší tehlový 3 izbový samostatne stojaci rodinný dom, postavený na rovinatom pozemku s celkovou zastavanou plochou 313 m², obytná plocha 97 m², úžitková plocha 103 m², záhrada 382 m² v mestskej časti Podunajské Biskupice, Jókaiho ulica.

Na pozemku sú inžinierské siete: mestská voda, plyn, elektrika. Dom má napojený odpad na žumpu.

Ohrev teplej vody je riešený plynovým kotlom, vykurovanie zabezpečujú radiátory.

Z dôvodu energetickej hospodárnosti by bolo vhodné nehnuteľnosť zrekonštruovať alebo prestavať podľa vlastných predstáv. Vytvorte si príjemné a útulné vonkajšie priestory, ako terasu, záhradu alebo dvor, kde budete môcť relaxovať a tráviť čas s rodinou a priateľmi.

Rodinný dom je postavený z tehly - má mnoho výhod, ako napríklad pevnosť, odolnosť voči požiaru, zvukovú izoláciu a dlhú životnosť, strecha čiastočne zo škridle a plechu. Interiér domu je pôvodného vzhľadu: drevené okná majú na oknách mreže, vstupné dvere sú zabezpečené mrežami, v izbách sú koberce, na chodbe, v kúpelni a v kuchyni je dlažba. Opravte poškodené časti a obnovte ich pôvodný charakter. Zamerajte sa na farby a oživte svoj domov, dodajte mu tú správnu atmosféru.
Dom je oplotený, vstup je zabezpečený vstupnou kovovou bránou. Nezabudnite ani na údržbu, obnovu brány môže prispieť k celkovému vzhľadu a hodnote vášho domu.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe do rodinného domu sa nachádzate vo vstupnej hale, vpravo je spálňa, oproti vchodu sa nachádza obývacia miestnosť, druhá spálňa je vedľa obývacej miestnosti, vľavo kuchyňa. Z kuchyne v pravo je vstup do komory, cez ktorú sa dostanete do kúpelňe so sprchovým kútom a toaletou. Izby sú nepriechodné. Dom je čiastočne podpivničený. Záhrada má krásnych 382 m². S možnosťou vybudovania záhradného posedenia, pripadne osadenia bazéna. Pozemok poskytuje množstvo zelene, stromov. Preneste svoje sny o záhrade - vytvorte si ju podľa seba.

MESAČNÉ NÁKLADY sú do 100 eur na mesiac.
PARKOVANIE je možné pred rodinným domom alebo vo dvore.

OKOLIE
Pokojná lokalita s prevládajúcou zástavbou rodinných domov. Nehnuteľnosť je vzdialená od hluku hlavnej cesty. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť: zdravotné stredisko, školy, škôlky, OD Tesco, LiDL, BILLA, Kaufland, Pepco, KIK, Dráčik, Pet obchod, malý trh, kaviarne, reštavrácie, železiarstvo, cukrárne, zmrzlina, pizzérie, banky, lekárne, pošty, banky, fitness, ihriská, železničná stanica, MHD a dobré napojenie na diaľničný obchvat.

VÝHODY
Príjemné bývanie, ktoré má dostatok zelene - Vrakunský lesík, rozhľadňa a povodie malého Dunaja Vám spríjemnia prechadzky. Cyklotrasy a chodníky do centra mesta, Rovinky, na jazerá Košariská - ideálne pre aktívny život.

Odporúčam mladým rodinám, ktoré hľadajú súkromie pre vlastné bývanie v tichej lokalite. Vhodné pre firmy, kancelárske priestory alebo pozemok na investičnú príležitosť.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes...

"Nesnívajte - pretvárajte svoj sen o bývaní"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62471
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62394 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 205000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62471
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia