Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Gajary, štvorizbový RD s terasou - VO VÝSTAVBE

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu štvorizbového rodinného domu s terasou a modernou architektúrou o výmere úžitkovej plochy 116 m² v obci Gajary na pozemku s výmerou 500 m².

Dispozícia
Vchod do domu je navrhnutý z bočnej strany a je chránený pred poveternostnými vplyvmi menšou strieškou. V zádverí domu sa nachádza odkladací priestor a toaleta, v ktorej sa nachádza kotol a práčka. Za zádverím sa nachádza priestranná denná časť domu. Samotná kuchyňa poskytuje nadštandardných 7,5 bežných metrov kuchynskej linky, v rámci ktorej je myslené na odkladací priestor. Okrem toho je z kuchyne prístupná špajza, kde je množstvo odkladacieho priestoru vo forme regálov. Obývačka je spojená s jedálňou a kuchyňou, priestor spríjemňuje krb ako aj presvetlenie veľkou zasklenou stenou od terasy. Medzi obývačkou a kuchyňou sa nachádza jedálenská časť s priestorom na stôl, okolo ktorého je dostatok miesta aj v prípade veľkej rodinnej oslavy. Pokiaľ máte menej času a chcete si dať rýchle raňajky alebo večeru, môžete využiť barové sedenie. Celý priestor obývačky má zvýšený šikmý strop, kopírujúci tvar strechy. Z obývačky a jedálenskej časti sa prechádza do spálne rodičov. Spálňa má predsieň so vstavanou skriňou a vlastnú kúpeľňu, ktorú je možné upraviť na šatník. Zo spálne rodičov je prístup priamo na terasu. Ďalšie dve spálne - detské izby (o rovnakej veľkosti, aby si deti nezávideli :-) sa nachádzajú v prednej časti domu spolu so spoločnou kúpeľňou. Pre vyššiu mieru súkromia je táto časť domu oddelená od obývačky samostatnými dverami, čo zabráni prenosu hluku z obývačky do detských izieb. V kúpeľni je navrhnutý sprchový kút aj vaňa a takisto je myslené na dve umývadlá spolu s WC a odkladacím priestorom vo forme vysokej skrinky. V dome je myslené aj na dostatok odkladacieho priestoru - v zádverí je umiestnená vstavaná skriňa o dĺžke 2,65 m a v každej izbe je priestor na vstavanú skriňu.

Technické riešenie:
Steny sú navrhnuté z pórobetónových tvárnic, ktoré je v prípade záujmu možné počas výstavby bez problémov zameniť za tehlové murivo.
Krov je tradičný tesársky s vysokým stropom v obývačke. Vykurovanie je podlahové v celom dome.

Architektonické riešenie:
Povrchová úprava domu je riešená v bielej omietke v kombinácii s obkladom s dreveným dekorom alebo variant s tehlovým obkladom.
Strešná krytina je navrhnutá plechová, okná sú plastové / hliníkové v antracitovej farbe rámov.

Rodinný dom je vo výstavbe, predpokladaný termín dokončenia do stavu "na kľúč" je 12/2022. Dom bude postavený podľa vizualizácie.

Výhody:
Možnosť stavebných úprav a dizajnu rodinného domu.

Kľudné bývanie v útulnej obci s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Možnosť športového a rekreačného vyžitia. V okolí sa nachádzajú borovicové lesy, jazerá a cyklotrasy.

"Moderná architektúra, tichá lokalita"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57976 * 239999
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia