Dom pre rodinu v obci, alebo spojenie súkromného bývania a ubytovania

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Krušetnica, využiteľný ako chalupa, s priestranným pozemkom - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
238 900 €
248 900 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj rodinný dom v centre obce Krušetnica. Zateplený, dvojpodlažný, podpivničený dom postavený na pozemku s rozlohou 713 m² s udržiavanou záhradou, z toho je 150m² hospodárska budova s dvojgarážou. V záhrade je priestranný altánok.

DISPOZÍCIA:

Dom pozostáva zo suterénu a dvoch nadzemných podlaží. Do obytnej časti sa vchádza po prekrytých schodoch zo strany ulice alebo zo zadnej časti domu a to priamo zo záhrady.
Zo vstupnej priestrannej chodby sa vchádza na prvé poschodie. Tu sa nachádza po ľavej strane kuchyňa a pravej strane kúpeľňa a pracovňa. Rovno sa prechádza do obývačky a izby vybavenej zasúvacími skriňami a komodami. Z priestrannej chodby sa dreveným schodišťom vyjde na druhé poschodie, kde je otvorená obývačka, 3 samostatné izby - v jednej z nich sa dá zriadiť kuchyňa a 1 kúpeľňa s vaňou, WC a sušičkou. Chodba osobitými dvermi a tiež schodmi spája spodnú časť domu kde sa nachádza kotol, sklad na drevené palivo, kotolňa s dvoma kotlami, jeden na elektrinu a druhý na pevné palivo, akumulačná 800l nádoba, sklad na potraviny a miestnosť v ktorej je umiestnený sprchový kút. Táto miestnosť slúžila aj ako fitness priestor, kde bola umiestnená sauna.
Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca hospodárska budova, ktorá je z jednej časti murovaná a nachádza sa v nej veľká garáž kde zaparkujete 2 auta+ drevená časť. Hospodárska budova môže byť využívaná ako dielňa.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Dom je postavený z tvárnic, kameňa, tehly a je zateplený. Podlahy v izbách sú drevené, v kúpeľniach je keramická dlažba. Všetky vnútorné dvere sú drevené dyhované. Okná sú plastové. V kotolni je kotol na pevné palivo a aj elektrické kúrenie .V celom dome sú radiátory. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče - varná doska, umývačka riadu a elektrická rúra. Všetok zobrazený nábytok a vybavenie je zahrnuté v cene.

LOKALITA:

Turisticky vyhľadávaná lokalita najmä pre Oravskú priehradu (vzdialenú len 10 min. autom) a okolitú prírodu. Obec má úplnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza OÚ, pošta, KD, reštaurácia s ubytovaním, potraviny, škola, škôlka. V dedine sa nachádza lyžiarsky vlek so sedačkou, múzeum kávy a rôzne iné atrakcie.

VÝHODY:

- priestranný dom z kvalitných materiálov
- dobrá dispozícia domu
- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
- tichá lokalita, ktorá zároveň poskytuje občianku vybavenosť
- okamžite voľná
- priestranný pozemok s altánkom poskytujúci miesto na oddych
- hospodárska budova môže byť využívaná ako dielňa

NÁZOR MAKLÉRA:

Možné je využitie aj ako dvojgeneračný dom, nakoľko má dva vchody alebo ako penzión. Dom je udržiavaný, k okamžitému nasťahovaniu

"Dom pre rodinu v obci, alebo spojenie súkromného bývania a ubytovania"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
120 m²
375 m²
220 m²
713 m²
áno
áno
áno
1970
tehlová
pozemok
klasický
2

Slavomíra Ploransky

Realitný maklér Tvrdošín

091... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 288 853 slavomiraploransky[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Námestove podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Námestove, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Námestove

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Námestove.

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62377
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64411 slavomiraploransky[at]haloreality.sk 238900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojný predávajúci nehnuteľnosti v Tvrdošíne, na fotke s maklérkou Slavomírou Ploransky.

  • Veľmi milá, prijemná a ústretová pani maklérka. Bolo nám cťou s ňou spolupracovať. Odporúčame všetkými desiatimi…V.M.
  • Spokojní predávajúci bytu v Tvrdošíne, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Spokojná kupujúca pri preberaní štvorizbového bytu v Námestove, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Veľmi milá, ústretová, šikovná, výborná komunikácia. MT
  • Profesionalita, ľudský prístup. Všetko vybavené v krátkom časovom horizonte. Palec hore. Môžem len odporučiť. Ďakujem. Jozef
  • Ďakujeme za ústretovosť a promptne riešenie všetkých krokov pri kúpe nehnuteľnosti.Dávid K.
  • So všetkými službami od pani Ploransky pri predaji našej nehnuteľnosti sme boli spokojní. Akúkoľvek otázku som položil, bola mi adekvátne zodpovedaná. Všetko, čo bolo sľúbené a bolo v kompetencii RK, bolo dodržané a zakaždým, keď bolo niečo potrebné vybaviť, bolo to vybavené na čas a k spokojnosti mňa/nás ako klientov. Pridávam ešte tieto veľké plusy: profesionálny prístup, informovanosť, termíny a stretnutia boli vždy na čas - nikdy nemeškala, nikdy nevystupovala arogantne ale vždy zdvorilo, hodnotím veľmi pozitívne. Môžem len odporučiť. Ďakujem za Vašu odbornú pomoc a asistenciu pri predaji našej nehnuteľnosti. M.H.
  • Spokojní kupujúci po podpise zmlúv od pozemku v okrese Námestovo, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Spokojnosť je hlavne po stránke komunikácie a v poskytovaných detailoch o celom procese ako sprostredkovania, tak aj predaja/kúpi. Maklérka pamätá na všetky úkony spojené s kúpou a predajom nehnuteľností. Je zjavné, že skúsenosť a odborný servis nie sú cudzie slová.
  • Veľmi príjemná pani. Ochotná pomôcť. Rýchle jednanie z predajom. Vrelo odporúčam.Peter
  • Veľká vďaka p. maklérke S. Ploransky za ústretovosť a ľudský prístup. Je to veľmi sympatická, milá a príjemná žena, ochotná pomôcť v každej situácii. To, čo u mňa bolo nereálne, ona zvládla bez problémov na výbornú. Určite ju odporučím. M.Š.
REALITNÝ MAKLÉR Námestovo
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62377
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia