Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Nová Baňa, Bukovina

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu situovanú na pozemku o výmere 290 m² vypínajúc sa nad mestečkom Nová Baňa, uprostred časti Bukovina. Chata prešla kompletnou, dôkladnou rekonštrukciou. Dôraz bol kladený na jej zateplenie a samotný interiér, zobytnenie podkrovia. Do chaty sa vstupuje z priestrannej terasy priamo do spoločenskej miestnosti s kuchynským kútikom. Uprostred je umiestnený majestátny krb, ktorý vyvoláva príjemný pocit chatovej atmosféry a je hlavným vykurovacím telesom. Ako doplnok kúrenia sa využíva aj klíma umiestnená v tomto priestore. V zadnej časti chaty v ľavo sa nachádzajú tri samostatné toalety a sprchovací kút. V zadnej časti z pravej strany je chodba, z ktorej vedie drevené schodisko do podkrovného priestoru. V podkroví sú štyri samostatné spálničky a jedna kúpeľňa s toaletou. Izby sú vykurované elektrickými konvektormi. Voda je tu obecná, odpad riešený žumpou. Celá chata je obložená drevom, pôsobí útulným a príjemným dojmom. Chata sa ponúka kompletne zariadená, stačí už len prísť a užívať si benefity chaty a okolia. Okolie ponúka krásne výhľady, turistické trasy, chodníčky, prechádzky v okolí lesov. Vzdialenosť obľúbeného lyžiarskeho strediska Drozdovo necelé tri kilometre. V okolí je tajch Nová Baňa, vhodný na kúpanie a rekreáciu. Túto chatu odporúčam pre rodiny s deťmi, aj pre každého, čo vyhľadáva kľud a relax v prírode. Vhodné aj ako investičná príležitosť, možnosť poskytovania ubytovania v tomto turistickom regióne.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57471 magdalenastepanekova[at]haloreality.sk 110000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia