Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Ratkovská Suchá - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj murovanú chalupu v malej obci Ratskovská Suchá.

Dispozícia celej nehnuteľnosti :
Celá nehnuteľnosť pozostáva z nádvoria na ktorom sa nachádza murovaná chalupa s prístavbou drevárne (zastavaná plocha 170 m² ) a samostatnou murovanou garážou. K ponúkanej nehnuteľnosti patrí aj pozemok - Trvalý trávnatý porast o rozlohe 1369 m².

Dispozícia chalupy :
Vchodovými dverami vchádzame z letného prístrešku do predsiene, z ktorej sa dostaneme do komory alebo priamo do obytnej časti domu - do kuchyne. Kuchyňa je priechodná troma smermi a teda prejdeme z nej do obývačky, kúpelne (vaňa aj sprchovací kút) s WC a do ďalších dvoch izieb ktoré sú spolu prepojené. Schodiskom z kuchyne sa dostaneme do podkrovnej časti domu kde sa nachádza jedna izba s balkónom a povala. Podkrovná izba je vysoká cca 187cm a je využívaná prevažne ako nočná - oddychová miestnosť.

Lokalita a dostupnosť : Obec Ratkovská Suchá je malebné miesto v úpätí hôr a zároveň s dobrým prístupom. S iba 41 obyvateľmi je dedinka permanentne tichá, veľmi slušná s minimálnym pohybom, preto sa stala obľúbenou medzi chalupármi z väčších miest ako rekreačná oblasť v ktorej trávia víkendy vo svojej chalupe. V obci je chalupa situovaná v miernom svahu a vedie ku nej spoločná prístupová cesta, ktorú využívajú ďalšie 2 domčeky v jej tesnom okolí. Susedstvo je tiché a príjemné. Najbližšie mesto v ktorom je kompletná občianska vybavenosť je Hnúšťa ktorá je vzdialená cca 15 minút jazdy autom.

Stav nehnuteľnosti a inžinierske siete :
Chalupa čerpá vodu z vlastnej studne. Je v nej zavedená elektrina 220/380, ktorá bola pred cca 10 rokmi kompletne prerobená. Odpad je napojený na žumpu s prepadom. Stavebný materiál bol použitý váľok - kvalitná nepálená tehla, ktorá je termoregulačná. Vykurovanie je riešené kombinovane : v každej izbe sú elektrické konvektory, zároveň v izbách nájdeme kachle, piecku a v kuchyni kachlový sporák. V celom dome boli cca pred 10 rokmi vymenené plastové okná. Krov strechy je v dobrom stave, krytina je tzv. onduline a je v dobrom stave. Chalupa má 2komíny. Podlahy v celej chalupe sú z dlažby.

Celkový dojem a postrehy :
Chalupa je vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú absolútny kľud a dedinský nádych bývania bez potreby luxusných materiálov s prihliadnutím nato, že v chladnejších mesiacoch bude potrebné si privstať a zájsť do drevárne po drevo. Pre tých, ktorí nepotrebujú občiansku vybavenosť v obci a zároveň im neprekáža dom v blízkom susedstve. Spoločná príjazdová cesta neumožňuje založiť nehnuteľnosť banke pri prípadnej kúpe na hypotekárny úver. Miesto ponúka Skylink či internet, preto je možné z chalupy pracovať tzv. ´home office´. Nehnuteľnosť je udržiavaná a nevyžaduje si žiadne nutné investície, navyše pri predaji v nej podla prípadnej dohody ostáva zariadenie, takže je možné ju okamžite naplno využívať.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53156 michalkamensky[at]haloreality.sk 64000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia