Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Sokolovce - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Sokolovce. Je súčasťou samostatne stojaceho dvojdomu v nonobudovanej obytnej zóne „Na Švejári“. Zastavaná plocha domu je 51,3 m², obytná 81,5 m², úžitková vrátane spevnených plôch a terasy s prístreškom je 101 m², rozloha pozemku 181,6 m².

Stavba: Dvojpodlažný samostatne stojaci montovaný dvojdom. Základy a základová doska železobetón s horizontálnou izoláciou proti vode. Nosné a priečkové steny montovaný drevený skelet opláštený OSB a sadrokartónom, obvodové steny difúzne otvorená konštrukcia s inštalačnou predstenou a tepelnou izoláciou s tenkovrstvou omietkou. Schodište drevené. Strecha plochá, drevená panelová konštrukcia s tepelnou izoláciou, krytina FATRAFOL so štrkovým zásypom, pozinkované klampiarske prvky.

Interiér: Prevedenie ŠTANDARD, ktorý zahŕňa vstupné plastové dvere, interiérové dvere fóliované biele s obložkovou zárubňou, okná plastové 6-komorové s izolačným trojsklom so sieťkami a vonkajšími hliníkovými žalúziami. Podlahy keramická dlažba a plávajúca laminátová podlaha, steny sadrokartón s bielou maľovkou, keramický obklad, stropy Biodoska v dennej časti domu. Kúpeľne vybavené sanitou, kuchyňa bez linky s predpípravou na pripojenie. Vykurovanie kondenzačným plynovým kotlom so 120 l zásobníkom, na prízemí podlahové kúrenie, na poschodí doskové radiátory, v kúpeľniach rebríkové radiátory. Vypínače a zásuvky bielej farby a vývody pre svietidlá.

Dispozičné riešenie: Zádverie, technická miestnosť, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, WC a schodište na 1.NP. Chodba, dve samostatné izby, šatník a kúpeľňa s WC na 2.NP. Vchod do domu orientovaný na západ, okná miestností východ, západ a sever.

Exteriér: Drevená terasa s prístreškom, spevnené plochy zámková dlažba, záhradka povrchovo upravená ornica pripravená na výsadbu.

Lokalita: Obec Sokolovce sa nachádza asi 5 km južne od Piešťan na ľavom brehu Váhu medzi juhozápadným výbežkom Považského Inovca a vodnou nádržou Sĺňava. V obci je základná občianska vybavenosť, pošta, obchod, reštaurácia, materská a základná škola. Svojou polohou poskytuje množstvo športovorelaxačných aktivít vrátane vodných športov, turistiky, cyklistiky a zároveň možnosti kultúrneho asociálneho vyžitia v neďalekom okresnom meste.

Hodnotenie makléra: Zaujímavé moderné, ekologicky šetrné prevedenie stavieb a lokalita s potenciálom výrazného rozvoja rozhodne stojí za vašu pozornosť. Dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
46743 * 171700
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia