Zachovalý dom v dobrej lokalite so slnečným pozemkom

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Stará Kremnička - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
143 900 €
153 900 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj zachovalý rodinný dom v tichej časti obce Stará Kremnička. Rodinný dom sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 1114m². Okrem viacgeneračného bývania ponúka teda nehnuteľnosť aj miesto na aktívny odpočinok.

DISPOZÍCIA:

Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prvé podlažie tvorí vstupná chodba, ktorou sa dostávame do hlavnej časti domu, a zároveň slúži ako vstup do kotolne. Rovnako sa ňou môžeme dostať schodiskom na poschodie. Prízemie ďalej pozostáva z kuchyne, špajzy, 3 obytných izieb a kúpeľne so samostatnou toaletou.
Keďže rodinný dom je využiteľný ako viacgeneračný, poschodie je tvorené taktiež chodbou, kuchyňou, špajzou, 2 obytnými izbami a kúpeľňou so samostatnou toaletou. V prípade potreby je možné dokončiť ďalšiu obytnú izbu v podkrovných priestoroch.

Na pozemku sa nachádzajú aj menšie stavby, ktoré slúžia ako dielne, prípadne komory. Taktiež sú tam priestory na chovanie. V zadnej časti pozemku sa nachádza aj priestranná pivnica.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom je veľmi zachovalý, suchý, nevlhne, nezateká. V roku 2007 bola robená zmena plochej strechy na sedlovú. Strecha zn. Bramac je uteplená sklenou vatou. V minulosti boli vymenené plastové okná a vchodové dvere. V dome je zavedená voda z obecného vodovodu, elektrina, kanalizácia. Vykurovanie nehnuteľnosti bolo prostredníctvom plynového ústredného kúrenia, ktoré je však momentálne nefunkčné. Na pozemku sa nachádza aj úžitková studňa.

VÝHODY:

Výhodou nehnuteľnosti je rozhodne jeho poloha, blízko okresného mesta Žiar nad Hronom. Veľkou výhodou je aj krásny slnečný pozemok a stav rodinného domu.

LOKALITA:

Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne obce Stará Kremnička, ktorá sa nachádza len 5 km od Žiaru nad Hronom. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, knižnica, komunitné centrum, pošta, potraviny, tenisové kurty. V okolí obce sa nachádza tiež množstvo turistických možností.

NÁZOR MAKLÉRA:

Nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave, takže ponúka funkčné bývanie blízko okresného mesta. Keďže na dome boli vykonané len čiastočné rekonštrukcie, budúci majiteľ ho môže zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.
Veľký pozemok je ako stvorený na pasívny, ale taktiež aj na aktívny odpočinok po práci, kedy si budúci majiteľ môže vychutnať pokoj a okolitú prírodu.

"Zachovalý dom v dobrej lokalite so slnečným pozemkom"
vyhľadávaná lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
250 m²
500 m²
130 m²
1114 m²
17x65
áno
1973
tvárnice
pozemok
dvojgeneračný
2

Ing. Marcela Chrienova

Realitný maklér Krupina

0914... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0914 186 582 marcelachrienova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Žiari nad Hronom podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Žiari nad Hronom, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Žiari nad Hronom

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Žiari nad Hronom.

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62375
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63051 marcelachrienova[at]haloreality.sk 143900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Maximálna spokojnosť Marcelka je úžasná. Top maklér. Lukáš Lacko
  • Maximálna spokojnosť po profesionálnej stránke aj po tej ľudskej. Ďakujem, PaedDr. Lubica Labudova
  • Veľmi ústretová, príjemné jednanie a vystupovanie.. Dušan Daxner
  • Promptnost, profesionalita, ochota a hlavne krásny ľudský prístup nás pri kontakte zo slečnou, maklérkou Marcelou Neslušanovou potešil a milo prekvapil. Jej služby sú nad rámec jej poviností vyplývajuce z jej práce. Poviem to jednoducho odporúčame všetkými desiatimi a ak do budúcna budeme niečo riešiť ohľadne realít, určite bude prvá voľba.Babušík Norbert, Babušíková Adriana
  • Veľmi pekne ďakujeme za úspešnú spoluprácu pri predaji našej nehnuteľnosti. Vzhľadom na polohu síce predaj trval dlhšie, ale napokon sa podarilo. Odporúčam p.Neslušanovu ako veľmi solídnu, trpezlivú a ochotnú maklérku, oceňujem milý prístup, zodpovednosť a spoľahlivosť. D.D.
  • Veľká spokojnosť a profesionálny prístup. Ďakujem
  • Veľmi sme spokojní s Vašimi službami, perfektným profesionálnym prístupom vo všetkých ohľadoch, za čo Vám patrí veľká vďaka.P.a A. Úkropovci
  • Dobrý deň, spolupráca s maklérkou bola veľmi dobrá, nie vždy sa to tak podarí trafiť dobrého predajcu. Jozef
  • Už druhý krát bola spolupráca s touto slečnou momentálne už pani, a druhy krát k plnej spokojnosti, odporúčam, bodujem 10 z 10.
  • Milá ochotná vsetko100%. R.B.
  • S prístupom pani Neslušanovej sme boli spokojní. Momentálne sme s ňou v kontakte ohľadne viacerých nehnuteľností, je ochotná, asertívna a profesionálna. Prajem spoločnosti Haloreality viacero takýchto realitných maklérov. Mne osobne napríklad spolupráca s pani Neslušanovou zmenila názor na realitné kancelárie ako také. Stehlíková
  • Je veľmi milá, trpezlivá a vytrvalá. Adela Pregová
REALITNÝ MAKLÉR Žiar nad Hronom
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62375
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia