Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Stupava

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj skutočne priestranný, päťizbový rodinný dom s garážou, len 10 minút chôdze do centra Stupavy. Jedná sa o, okrem vonkajšej fasády, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom o celkovej výmere úžitkovej plochy 170 m² na pozemku o rozlohe 652 m².

Pôvodná stavba zo 70-tych rokov bola v roku 2004 doplnená o prístavbu a prešla čiastočnou zmenou dispozície. V súčasnosti dom disponuje piatimi izbami, z ktorých je jedna priechodná a slúži ako jedáleň. Najväčšia izba (32 m²) vznikla zrušením priečky, čiže v prípade potreby sa izba dá opäť rozdeliť a dom by bol tým pádom 6-izbový.

Srdcom a centrom celého domu je veľká, svetlá, moderná kuchyňa (25,5 m²) vybavená nábytkom na mieru s kuchynským ostrovčekom, vstavanými spotrebičmi s výhľadom do dvora a na terasu a veľkou komorou. Ďalej dom ponúka dve kúpeľne, jednu s vaňou, druhú so sprchovacím kútom a v oboch je aj WC. Dom je z časti podpivničený (cca 20 m²) a v pôvodnej časti domu je aj povala (cca 50 m²).

Rekonštrukciou dom získal všetky nové plastové okná s interiérovými žalúziami, nové parkety a dlažbu a všetky rozvody. Vykurovanie je riešené kondenzačným plynovým kotlom ProTherm. K dispozícii sú všetky inžinierske siete, vrátane optiky a taktiež je tu aj vŕtaná studňa. Všetko vybavenie a nábytok je po dohode možné prenechať budúcemu majiteľovi.

Na pozemku sa nachádza garáž s montážnou jamou o rozlohe 36 m², ktorá bola pôvodne postavená pre dve autá parkujúce za sebou, ale neskôr bola v strede predelená, čím vznikol v zadnej časti samostatný priestor využívaný ako dielňa. Na dom bol spracovaný statický výpočet, na základe ktorého je možná aj nadstavba (ak by teda niekomu bolo toho priestoru stále málo ;-)).

Mesto Stupava ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť prírody ako aj dobrú dostupnosť. Diaľnica D2 je vzdialená iba 5km, Bratislava a okresné mesto Malacky sú obe vzdialené iba 20km.

Tento rodinný dom a jeho pozemok ponúkajú príjemné miesto pre život, hlavne väčším rodinám, alebo ľuďom, ktorí jednoducho potrebujú ku šťastiu trochu viac priestoru a súkromia.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51437 * 242900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia