Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , 5 - izbový

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj nádherný kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Veľký Lapáš vzdialenom iba 5 km od krajského mesta Nitra.

Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 761 m² v zastavanej časti obce bez ďalšej výstavby. Zastavaná plocha domu je 111 m², úžitková plocha 260 m². Vstup na pozemok je s dvoch strán, nakoľko sa jedná o rožný pozemok.

DISPOZÍCIA RD
PRÍZEMIE - pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby so schodišťom a krbom, hosťovskej izby, pracovne, technickej miestnosti a veľkej kúpeľne s murovaným sprchovým kútom, práčovňou a východom na terasu. Súčasťou nehnuteľnosti je aj garáž s montážnou jamou pre jedno auto s dvoma vstupmi priamo z domu.

POSCHODIE – pozostáva z priestrannej chodby, ktorú je možno využiť na umiestnenie veľkej knižnice spolu s čítacím kútom, veľká obývačka spojená s jedálňou a prechodom do kuchyne, ktorá je priechodná. Na chodbe sa nachádzajú vstupy do veľkorysej komory, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, šatníka a ďalších dvoch izieb. Rodinný dom je veľmi dobre riešený, nakoľko chodba spolu so schodišťom sa nachádza v strede stavby a tak všetky miestnosti vrátane komory, šatníka či toalety majú okná. Pozdĺž jednej aj druhej strany poschodia sa nachádza nádherný balkón orientovaný jeden na západ, druhý na východ. Dom je veľmi vkusne zariadený v rustikálnom štýle, dýcha rodinnou atmosférou, stačí sa nasťahovať a bývať bez ďalších potrebných úprav.

TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom bol postavený v r. 1987 a v r. 2020 bola ukončená kompletná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strecha, ktorá je zateplená, vymenené eurokná, na západnej strane s elektrickými vonkajšími žalúziami, zateplenie 8 cm polystyrénom, nová fasáda, dve klimatizačné jednotky na poschodí, elektrická posuvná brána a garážová brána. V rámci rekonštrukcie boli vymenené rozvody elektriny, vody, nový kondenzačný kotol riadený ekvitermikou vrátane termostatických hlavíc. Interiér - nová kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi, laminátové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou, rekonštrukcia kúpelne, obklady a sanita.

IS - obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy. Kúrenie je zabezpečené radiátormi, zdrojom tepla a teplej úžitkovej vody je nový plynový kondenzačný kotol so zásobníkom teplej vody.

Na pozemku sa nachádza hospodársky domček spolu s malou pivničkou na zeleninu, drevárňou a prístreškom pre dve autá, altánok na posedenie a záhrada rozdelená na úžitkovú časť a zatrávnenú časť ovocného sadu. Okrasná časť záhrady je oddelená od úžitkovej časti tujami. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa s úžitkovou vodou, ktorá je napojená aj do domu. Využívaná je na umývanie a splachovanie. V kuchyni je napojená voda z dedinského vodovodu. Okolie domu je nádherne upravené okrasnými drevinami.

Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 160 eur. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a k dispozícii ihneď.

Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou alebo priamo na pozemku.

LOKALITA
Obec Veľký Lapáš disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre rodinný život.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60784 janagasparovicova[at]haloreality.sk 256000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia