Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Vysoké Tatry, - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v nádhernom prostredí Vysokých Tatier s vynikajúcimi klimatickými podmienkami? Alebo túžite po svojom vlastnom mieste, kde sa môžete počas víkendov, dovoleniek a voľných dní venovať turistike či športu a večer relaxovať s pohárom vína pri pohľade na okolitú prírodu? Alebo hľadáte vhodnú investičnú nehnuteľnosť? Nech preferujete ktorúkoľvek možnosť, prinášame Vám ponuku, ktorá Vaše očakávania splní.

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj čarovnú nehnuteľnosť s úžasným výhľadom na Tatranské štíty v malebnej obci Dolný Smokovec.

Veľkorysý trojizbový byt sa nachádza vo Vile Mudroň, ktorá bola postavená v roku 1880 v švajčiarskom štýle podľa projektu architekta Gedeona Majunke z tehlovej a drevenej hrazdenej konštrukcie. Pôvodne budova slúžila ako hotel, neskôr vďaka vhodným klimatickým podmienkam z nej bola detská liečebňa. V súčasnosti je upravená na bytový dom s niekoľkými bytovými jednotkami, ktoré sú často využívané ako apartmány určené na ubytovanie a vyhľadávané turistami pri ich potulkách našim krásnymi Vysokými Tatrami. Budova je národnou kultúrnou pamiatkou. Celková plocha bytu je 140,70 m², pričom byt má rozlohu 97,55 m², balkón alebo zimná záhrada 8,86 m² a 3 pivnice s celkovou rozlohou 34,29 m² (v suteréne sú umiestnené pivnice s rozlohou 14,35 m² a 6,16 m² a na povale pivnica s rozlohou 13,78 m²), nachádza sa na 1/1 poschodí.

VHODNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: v súčasnosti je byt využívaný ako ubytovanie pre turistov, s vynikajúcimi referenciami, so stálou klientelou, ktorá sa opätovne vracia, takmer plne obsadený je od júna až do polovice septembra. Klienti si môžu nehnuteľnosť rezervovať cez megaubytovanie alebo booking.

DISPOZÍCIA BYTU:

3 priestranné samostatné nepriechodné izby, menšia kuchynka, jedálenský kút, veľkorysá kúpeľňa spojená s WC, vstupná chodba, z ktorej je východ na balkón.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel v roku 2011 rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, zateplené obvodové múry zvnútra, znížené stropy, vymenená drevená podlaha v kombinácii s dlažbou. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi prostredníctvom spoločných plynových kotlov, ktoré sa nachádzajú v bytovom dome a boli menené v r. 2021. V obývačke je krb na tuhé palivo s prieduchmi do chodby aj spálne. Vstupné dvere sú bezpečnostné.

K bytu je možné dokúpiť murovanú garáž s rozlohou 28 m² v hodnote 25.000 €.

LOKALITA:

Obec Dolný Smokovec sa nachádza neďaleko od centra Starého Smokovca, ktorý sa za posledné roky stal turistickým centrom Vysokých Tatier. Obľúbený medzi turistami je vďaka vynikajúcej dostupnosť autom aj vlakom – zastávka tatranskej električky Dolný Smokovec je vzdialená cca 200 m, Pekná Vyhliadka cca 400 m, mesto Poprad a napojenie na diaľnicu D1 cca 8 km, Starý Smokovec vzdialený do 3 km). V blízkosti bytového domu sa nachádza množstvo cyklotrás a turistických chodníkov. Priamo v obci je vlek a lyžiarsky svah pre začiatočníkov, príp. deti, či možnosť behu na lyžiach. Neďaleko vily je historický drevený kostolík a liečivý minerálny prameň Izabely Habsburskej, ktorý v minulosti slúžil na pitné kúry a osvieži Vás aj dnes. Do vzdialenosti 10 km je vzdialené lyžiarske stredisko, golfový areál, wellness centrá, bowling, tenisové kurty, futbalové a basketbalové ihrisko. Priamo v obci je k dispozícii reštaurácia aj malé potraviny.

"Čarovné miesto s výhľadom na Lomnický štít"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62529 katarinaparsova[at]haloreality.sk 299990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia