Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, , Mraziarenská, bytový dom z roku 2004 - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pekný, priestranný, zariadený 2-izbový byt vo výbornej lokalite v Bratislave - Ružinov, Mraziarenská ulica, za veľmi dobrú cenu.
Byt sa nachádza vo veľmi zaujímavej stavbe- v tehlovom bytovom komplexe z roku 2004, avšak vo vchode je iba 10 bytov (2 byty na poschodí), čo je pre novšie stavby unikátne.
Podlahová plocha bytu je 52 m² plus lodžia cca 4 m². K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na predposlednom, 6-tom poschodí v bytovom dome s výťahom.

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou orientovaná na východ, priestranná spálňa s výstupom na lodžiu, orientovaná na západ do tichého vnútrobloku s krásnym výhľadom, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC. V suteréne bytového domu je pivničná kobka, do ktorej sa zmestia aj bicykle.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt sa nachádza v novšom bytovom dome, takže neboli potrebné väčšie rekonštrukčné práce. Bola mierne upravená dispozícia. Byt má plastové okná, bezpečnostné dvere, podlaha- dlažba, plávajúca podlaha. Priestranná kuchynská linka so spotrebičmi a plávajúca podlaha majú približne 8 rokov. V spálni je nainštalovaná klimatizácia.
Byt sa predáva so všetkým zariadením a spotrebičmi. Výhodou je dostatok úložného priestoru - v predsieni je vstavaná skriňa a predsieňový nábytok, v spálni nájdete veľkú vstavanú skriňu roll-dor.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je z roku 2004, tehlový, zateplený, čistý a udržiavaný. V bytovom dome na prízemí a prvom poschodí sú nebytové priestory a rôzne prevádzky. Rezidenčná časť je od nebytových priestorov stavebne oddelená a je riešená veľmi veľkoryso - schodisko a menší výťah sú určené iba pre 10 bytov - na každom poschodí sú iba 2 byty, pred bytmi je spoločná uzatvorená chodbička. Bezproblémoví susedia, príjemné bývanie. K dispozícii je spoločný priestor kočikáreň/ bicykláreň.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v strede Ružinova, výborná lokalita. Zastávky MHD (električka, autobus) 2 min. pešo. V okolí je bohatá občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti je trhovisko Miletičova, Billa, Lidl, Štrkovecké jazero, rôzne obchody, prevádzky, škôlka, škola, neďaleko je zimný štadión, nemocnica s poliklinikou. Výborná dostupnosť do centra mesta, na všetky smery, i na diaľničný obchvat.
Nehnuteľnosť na nachádza v zóne s regulovaným parkovaním PAAS.

NÁZOR MAKLÉRA:

Ide o veľmi zaujímavú ponuku. Medzi hlavné výhody ponúkanej nehnuteľnosti patrí:
- výborná lokalita
- 19-ročný tehlový bytový dom s dvoma bytmi na poschodí, minimum susedov
- orientácia bytu do tichého dvora s pekným výhľadom
- priestranný byt vo výbornom stave, kompletne zariadený, okamžite obývateľný
- byt je vhodný aj ako investícia, ľahko sa prenajme.

Byt vrelo odporúčam a srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Pekný zariadený 2-izbový byt vo vynikajúcej lokalite v tehlovom dome z roku 2004"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64185 jananejedlikova[at]haloreality.sk 198000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia