Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, chata Poľanovce, chatová oblasť Branisko - ZNÍŽENÁ CENA

60 000 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

AK túžite po čistej panenskej prírode, prostredie v tomto okolí ponúkanej chaty je pre Vás ideálne.
V chatovej oblasti Branisko, okres Levoča Vám ponúkame na predaj rekreačnú chatu v tichom prostredí, v OV.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY: na 1NP pred vstupom do chaty sa nachádza terasa, vstupná chodba prepojená s obývacou izbou a kuchynským kútom, jedna izba so samostatným vchodom z chodby. Z kuchyne sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom. Do podkrovia vedú samostatné schody z obývacej izby, nachádzajú sa tam dve izby, z jednej je východ na vonkajší balkón. Chata je podpivničená, v pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť.

STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS:
Chata je postavená na mierne svahovitom teréne, okolie chaty tvorí upravený rovinatý pozemok.
Stavebný materiál chaty tvorí : betónový základ, obvodové mury kváder tehla, murovaný komín, podkrovie je postavené z dreva, strešná krytina falcovaný plech, okná drevené, podlahy v izbách na 1NP klasické drevené , v kúpeľni a vo vchode terasová dlažba, v izbách v podkroví v jednej izbe podlahová guma, v druhej plávajúca podlaha. Podkrovie je zateplené, v jednej izbe obložené dreveným obkladom, v druhej izbe prekryté dekoračným obkladom s imitáciou dreva. Vykurovanie chaty je pomocou krbovej peci na tuhé palivo. Chata je napojená na elektrickú prípojku, voda je riešená z vlastnej studne, ohrev vody v kúpeľni je bojlerom vykurovaným na tuhé palivo, odpad je riešený žumpou. Vonkajšie prostredie v okolí chaty je vhodné aj na realizáciu altánku na posedenie, je osvetlené a je príprava elektriny na elektrické grilovanie. Ku chate prislúcha na pozemku suché WC a drevená hospodárska budova na uskladnenie dreva. Chata je zachovalá, v pôvodnom stave, obývateľná, vhodná na úpravu podľa vlastných predstáv, disponuje vonkajšími drevenými okenicami.

OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI:
Rekreačná chata - budova pre šport a rekreačné účely je postavená na pozemku o veľkosti 154 m², mimo zastavaného územia obce, ako samostatne stojací jednopodlažný, podpivničený objekt s podkrovím, so súpisným číslom. Pozemok pod chatou a vedľa chaty je v správe Urbárskej spoločnosti.
V prípade zaujmú, dohoda na cene možná. Neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

Okolitá príroda je súčasťou Vrchu Braniska- CHVALABOHU - ľudovo označený priesmyk, ideálny na Vaše nenáročné výlety do okolia, s využitím turistiky a relaxu. K turistike a kultúrnym pamiatkám patrí aj okresné mesto Levoča a blízke okolie - Spišský hrad, Spišská Kapitula a pod.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
61985 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 55000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia