Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Banská Bystrica, Trieda Hradca Králové

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj po kompletnej rekonštrukcii slnečný 3izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na ulici THK. Byt o rozlohe 75m² sa nachádza na ôsmom poschodí z jedenástich panelákového zatepleného bytového domu s dvomi loggiami a dvomi výťahmi. K bytu prislúcha murovaná pivnica o rozmeroch 1,49 x1,20m.

Rekonštrukcia:
vymurované jadro
nová elektrika
nové omietky
byt má vymenené všetky okná za plastové
v obývačke, spálni, detskej izbe a v chodbe je položená plávajúca podlaha
v kúpeľni a na WC sú dlažby
rekonštrukcia loggie

DISPOZÍCIA:

Vstupnými dverami vstupujeme do priestrannej chodby. Po pravej strane sa nachádza komora, ktorú si budúci majiteľ môže prerobiť na šatník. Oproti vstupným dverám sa nachádza priestranná obývačka. Z chodby prechádzame do predsiene kde sa nachádza kúpeľňa, samostatné WC a zároveň prechádzame do izby (detskej izby), ďalej v byte sa nachádza priestranná kuchyňa z ktorej sa prechádza do ďalšej izby (spálni). Z kuchyne a zo spálni je vstup na loggie.

ROZMERY IZIEB:
* kuchyňa - 4,27 x 3,45 m
* izba z kuchyne - 3,53 x 3,41 m
* obývačka - 5,12 x 3,41 m
* izba - 3,65 x 3,54 m
* chodba - 2,36 x 1,77 m
* chodba prechod do kuchyne - 2,19 x 0,84 m
* chodba prechod do izby - 2,61 x 1,68
* kúpeľňa - 1,95 x 1,54 m
* WC - 1,22 x 0,78 m
* komora - 1,78 x 0,95m

ORIENTÁCIA:
Kuchyňa a spálňa je orientovaná na západ - slniečko do izieb svieti poobede, obývačka a detská izba je orientovaná na východ - slniečko svieti do izieb doobeda.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Stav nehnuteľnosti je výborný, kvalitná kompletná rekonštrukcia. Vkusne a prakticky zariadenie je bonusom tohto bytu.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom prešiel kompletnou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou a je vybavený dvoma modernými rýchlovýťahmi, vchod je zabezpečený elektronickým vrátnikom.

VÝHODY:

Kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt v Banskej Bystrici. Výborná vybavenosť mestskej časti, päť minút autom do centra. Skvelá lokalita pre rodinný život.

MESAČNÉ NÁKLADY:

správca 180EUR, elektrika 30EUR, plyn 4EUR.

Dohoda na cene možná.

LOKALITA:

Táto mestská časť je ideálnym miestom pre život. Nachádzajú sa tu potraviny a ďalšie obchody, škola, škôlka, reštaurácia. Z THK a späť jazdia kyvadlové linky MHD do rôznych častí Banskej Bystrice.

Na svoje prídete, ak milujete horskú cyklistiku, zjazdové lyžovanie a bežky. Stačí len desať minút cesty autom a ocitnete sa na Šachtičkách, Králikoch v lokalite s panenskou prírodou, z ktorej sa peši, na bicykli alebo na bežkách dostanete na Skalku, Donovaly, Španiu Dolinu...

NÁZOR MAKLÉRA:

Byt na ulici THK je priestranný a výborne orientovaný. Medzi jeho najväčšie výhody patrí dobrá lokalita. Byt sa predáva kompletne zariadený (možná dohoda).

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento byt? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí

"Trojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64592 marianhalabuk[at]haloreality.sk 180000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia