Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, garsónka Bratislava Petržalka, Švabinského

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na prenájom práve kompletne zrekonštruovanú garsónku v Bratislave, mestská časť Petržalka na ulici Švabinského. Garsónka je na 2. poschodí. Podlahová plocha je 28,10 m².

CENA PRENÁJMU:

580 eur aj s energiami. Táto krásna, dobre situovaná garsónka je k dispozícii ihneď.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe sa ocitnete v priestrannej chodbe, kde pribudne objednaná šatníková stena so zrkadlom. Po ľavej strane je kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, po chodbe prejdete do hlavného obývacieho priestoru. Oproti oknu a balkónu je kuchynská linka. Balkón je priestranný, vhodný na zariadenie vonkajšieho posedenia a príjemný oddych.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Táto priestranná garsónka ešte vonia novotou, prešla kompletnou rekonštrukciou. Celý priestor pôsobí veľmi moderne aj vďaka štýlovej kuchynskej linke s novým sporákom a novou chladničkou. Krásna kúpeľňa je prepracovaná do detailov a jej súčasťou je nová práčka. Kúpeľňa bola vybúraná a postavená na novo, nové sú rozvody teplej a studenej vody, odpad, nová sanita, batérie, zrkadlo, skrinka, radiátor. Výška stropov je 270 cm. Dá sa pripojiť na UPC. V garsónke sú nové elektrické káble, zásuvky, vypínače. Všade je nová podlaha, svietidlá, dvere, kľučky. Nová podlaha je aj na balkóne.
Spoločné priestory sú udržiavané, čisté . Priestranný výťah umožní sťahovať aj objemnejšie veci. Výhľad je do korún stromov. Ráno vás zobudí slniečko a cez deň máte príjemný chládok vďaka orientácii na východ.

BYTOVÝ DOM:

novostavba

VÝHODY:

- kompletná rekonštrukcia
- dobrá orientácia
- nový sporák, chladnička, práčka
- nablízku obchodné centrum AUPARK
MESAČNÉ NÁKLADY : 130 eur

LOKALITA:

- kompletná občianska vybavenosť
- blízkosť obchodov, škôl, reštaurácii, MHD
- pár metrov železničná stanica
- blízkosť centra


"Práve zrekonštruovaná, dobre situovaná garsónka."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
65020 mariamarkus[at]haloreality.sk 580
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia