Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice, Závodná

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj skvelý dvojizbový byt v tichej lokalite Podunajské Biskupice, ulica Závodná s celkovou plochou 34m² s francúzskym balkónom a umiestnením na 7. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre mladých ľudí, ktorí hľadajú svoj prvý štartovací byt a preferujú kľud, ticho a pokoj.

DISPOZÍCIA:

Pri vstupe Vás privíta vstupná chodba, ktorá vás navedie priamo do obývačky. Obytný priestor tvorí priestranná obývačka s francuzským balkónom, ktorá sa harmonicky spája s kuchyňou. Táto časť bytu ponúka nielen komfortné prostredie na relaxáciu, ale aj vhodné miesto na prípravu chutných pokrmov. Veľkorysá spálňa ponúka príjemné prostredie na oddych a pohodu. Zo spálni Vás cesta navedie do kúpeľni s vaňou. WC s umývadlom nájdete hneď pri vchode do bytu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Tento pôvabný dvojizbový byt má za sebou kompletnú rekonštrukciu, pri ktorej boli použité výnimočné materiály, čo zabezpečuje nielen estetickú hodnotu, ale aj dlhodobú odolnosť. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, interiérové žalúzie v obývačke a vonkajšie rolety v spálni zabezpečujú nielen efektívnu izoláciu, ale aj kontrolu osvetlenia a súkromia. Bezpečnostné vstupné dvere s 13-bodovým zamykaním dodávajú bytu pocit bezpečia. Výnimočný dôraz bol tiež kladený na podlahové a stenové úpravy. Laminátové parkety v kombinácii s dlažbou vytvárajú elegantný a jednotný vzhľad. Kuchynská linka, vybavená špičkovými spotrebičmi ponúka funkčnosť. Celkový interiér bytu je dobre udržiavaný a predstavuje vhodné bývanie pre tých, ktorí očakávajú spojenie štýlu a pohodlia. Svojim obyvateľom poskytuje príjemné prostredie, ktoré sa odráža v každom detaily, čo robí tento byt výnimočným miestom na pokojný život v tichej lokalite.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom mal kolaudáciu v roku 1979 a v roku 2011 prešiel kompletnou rekonštrukciou (voda, elektrina, kanalizácia, stúpačky). Okrem toho je zabezpečený kamerovým systémom a bezpečnostnými mrežami, čo poskytuje dodatočný pocit bezpečia. Komunikácia so správcom je digitalizovaná.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady za správu a údržbu bytu sa pohybujú od 86eur do 130eur, v závislosti od počtu obyvateľov, ale priemerná optimálna cena môže byť cca 105eur. V prípade kúpi na ďalší prenájom, výška nájomného môže byť 600.

VÝHODY:

Obytná časť s francúzskym balkónom a spálňa sú orientované na východ, čo znamená, že sa budete zobúdzať s východom slnka, ktorý si môžete vychutnávať s rannou kávou. Kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi poskytuje dostatok úložného priestoru a pracovnej plochy. Výber kvalitných materiálov v interiéri, ako sú laminátové parkety, plastové okná s izolačným trojsklom, a bezpečnostné vstupné dvere, zabezpečujú dlhodobú odolnosť a pocit bezpečia. Šatníkova skriňa na mieru v spálni poskytuje dostatok úložného priestoru a pridáva do interiéru praktický prvok. Rýchla dostupnosť smer Ružinov, či Staré mesto (autom alebo MHD). Výhodná príležitosť pre investorov, ktorí majú záujem prenajímať tento byt.

Samostatná cena bytu je 119 900 eur, parkovacie státie sa predáva spolu s bytom za ďalších 11 800 eur a ešte sa s bytom predáva pivnica v hodnote 2 200 eur. Ďalej je ešte možnosť kúpiť ďalších 5 pivníc za 5 000 eur.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento skvelý byt v Podunajských Biskupiciach a dohodnite si obhliadku už dnes!

"Štartovací byt pre mladých ľudí, ktorí hľadajú ticho, kľud a pokoj"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64240 martinadrozdova[at]haloreality.sk 119900
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia