Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Hrachová ulica - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj tehlový 2 izbový byt v 12 ročnej NOVOSTAVBE o výmere 54,82 m² s priestrannou terasou a záhradkou 107 m², parkovacím miestom. Nehnuteľnosť je v uzavretom areáli so zeleňou, 24 hodinovou strážnou službou, detským ihriskom, miestom pre oddych a posedenie s murovaným grilom. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Bratislava II - Ružinov, časť Nové Záhrady.
Byt je na prízemí zateplenej novostavby v bytovom dome, ktorý má samostatný vchod. Má príjemnú južnú a severnú orientáciu.
Mesačné náklady: 165 eur na mesiac plus 25 eur elektrika pre 2 osoby.
TV a internet od spoločnosti SWAN.

DISPOZÍCIA BYTU:

- 2 izby
- kuchyňa s kuchynskou linkou, jedálenska časť spojená s obývacou časťou s výstupom na terasu a záhradu
- spálňa s výstupom do záhradky / samostatná izba
- priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou
- vybudovaný samostatný priestranný šatník
- vstupná chodba, predsieň
- terasa a záhradka
Terasa:
Na pozemku je vymurované sedenie, záhradný domček a prívod vody.
V záhradke je nasadená tráva, okrasné kríky, stromy a kvety. Do záhradky je možný aj samostatný vchod pri nehnuteľnosti.
Terasa, záhradka sú v bezpodielovom vlastníctve a sú predmetom predaja.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je moderne zariadený z kvalitných materiálov. Dispozične dobre riešený a priestranný.
- plastové okná, nové interiérové dvere a zárubne
- kuchynská linka na mieru so vstavanými el. spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická varná doska, el. rúra, chladnička s mrazničkou)
- v byte je zabudované bodové osvetlenie, ktoré dotvára celkovú atmosféru bytu
- položená dlažba, plávajúca podlaha, kvalitný obklad
- vstavaná skriňa v spálni a na chodbe
- vytvorený priestor pre šatníkovú skriňu- zostava na mieru s dostatočným úložným priestorom pre veci
- klimatizácia
- byt je zabezpečený bezpečnostným systémom od spoločnosti JABLOTRON

STAV PARKOVANIE:

Parkovacie miesto je pri bytovom dome, ktoré je v areáli so stráženou strážnou službou 24/7. Dostatok parkovacích možností.

BYTOVÝ DOM:

Tehlová novostavba, ktorá je dobre udržiavaná, zateplená. Vstup do areálu zabezpečený strážnou službou. Dom má vlastný kotol, kde ohrev vody a kúrenie je odvádzané pomocou radiátorov.
Na pozemku sa nachádza priestranné detské ihrisko, posilňovacie stroje na cvičenie pre dospelých, miesto pre oddych a posedie s murovaným grilom. Je predmetom predaja so spoluvlastníckym podielom na pozemku.

LOKALITA:

V blízkosti domu je kompletná občianska vybavenosť: detské ihrisko, Terno, LIDL, TESCO Expres. V blízkosti domu je večierka, v projekte PERLA Ružinova je to komplex prevádzok a služieb, DK Ružinov, OC RETRO, nákupné centrum Kocka, kostol, nemocnica, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, pošta, škola, škôlka, hokejový štadión, športový areál, reštaurácie, kaviarne, pizzérie. V pešej dostupnosti je zastávka MHD - autobusu, trolejbusu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Je to 12 ročná novostavba, ktorá má výhody rodinného domu s terasou a záhradkou. Byt je orientovaný na dve svetové strany.
Nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Ružinov, ktorý je plný zelene, lavičiek. Nachádza sa v samostatnom, uzavretom a stráženom areáli, kde je detské ihrisko, miesto pre oddych a posedenie s murovaným grilom.
V blízkosti sa nachádza:
Park Adreja Hlinku má taktiež oddychové zóny s krásnou fontánou, kde bývajú často kultúrne podujatia. Štrkovecké jazero svojou polohou, športovými a kultúrnymi možnosťami láka čoraz viac ľudí. Sú tu cyklotrasy a chodníky. Ideálne pre oddych, prechádzky alebo aktívny život, či už na korčuliach alebo bicykli.
Rýchle napojenie na diaľničný obchvat a do centra mesta.

Nehnuteľnosť je ideálna ako štartovací byt pre mladého človeka, či mladý pár alebo ako investícia za účelom prenájmu. Poprípade možné využiť aj na účely podnikania.
Vyhľadávaná lokalita plná zelene a dobrej dostupnosti.
Byt je kúpou voľný.

Ak Vás ponuka oslovila, rada Vás privítam a prevediem obhliadkou nehnuteľnosti.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes.

"Nehnuteľnosť, ktorá má výhody rodinného domu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
65099 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 252000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia