... priestranný rodinný dom, ktorý si ihneď zamilujete ...

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kráľovičove Kračany, Lesné Kračany

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom na slnečnom, rovinatom pozemku v obci Kráľovičove Kračany, časť Lesné Kračany, vzdialenej iba 5 km od okresného mesta Dunajská Streda. Pocitovo priestranná, dispozične veľmi praktická nehnuteľnosť má celkovú zastavanú plochu 164m², úžitková plocha je 131m². Pozemok s výmerou 803 m² je pravidelného tvaru.

Nehnuteľnosť, skolaudovaná v roku 2002, prešla v roku 2021 rozsiahlou, kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej bol interiér ako aj exteriér domu modernizovaný technicky aj vizuálne, prispôsobený požiadavkám aj najnáročnejších klientov a dovedený do súčasnej podoby.

Samostatne stojaci, jednopodlažný rodinný dom je bez podpivničenia. Dispozične je rozdelený na dennú a nočnú časť, čím poskytuje priestor na spoločne strávené chvíle s rodinou ale aj dostatočné súkromie pre všetkých jej členov. Do všetkých miestností sa vstupuje zo vstupnej haly a na ňu nadväzujúcej chodby.
Kuchyňa so svojim vidieckym šarmom je mimoriadne útulná a praktická zároveň. Kuchynská linka slonovinovej farby v tvare L bola vyrobená na mieru, jej súčasťou sú zabudované spotrebiče /umývačka riadu, elektrická rúra, plynová varná doska/, ale aj množstvo ukladacieho priestoru. Obývacia izba nadväzuje na kuchyňu vstupným otvorom bez dverí, je z nej výstup na zastrešenú terasu, čím poskytuje priame prepojenie rodinného domu a záhrady. Predpríprava na krb ponúka možnosť jeho realizácie podľa predstáv nového majiteľa.
Všetky tri spálne v dome sú nepriechodné, dostatočne priestranné. Kúpeľňa je vybavená vaňou, sprchovacím kútom, miestom pre práčku a sušičku prádla. Toaleta je samostatná. V dome sú dve špajze, jedna z nich s výstupom na povalu.

DISPOZÍCIA:

- vstupná hala
- kuchyňa
- obývacia izba
- 3 nepriechodné spálne
- kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom
- samostatná toaleta
- špajza
- špajza s výstupom na povalu

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, voda z vlastnej studne, odpad je odvádzaný do žumpy /v obci sa buduje kanalizácia/. Zabezpečený je kamerovým systémom. Vnútorné klimatizačné jednotky sú umiestnené v kuchyni a v rodičovskej spálni. V celom dome je podlahové elektrické kúrenie s reguláciou teploty. Plynový bojler na ohrev teplej vody.
Pozemok patriaci k domu je prístupný z dvoch strán. Na ňom je okrem garáže pre jedno motorové vozidlo vytvorené prestrešené parkovacie miesto pre ďalšie dve motorové vozidlá. Záhradný altánok so spevnenou plochou je pre milovníkov vonkajšej relaxácie pripravený k osadeniu vírivky, pre gril majstrov môže byť ideálnym miestom k realizovaniu pravých letných posedení s rodinou a s priateľmi.
Pohodovú atmosféru tejto nehnuteľnosti umocňuje upravená záhrada, ktorej dominuje zelená farba, vzrastlé stromy, kroviny a kvety. Podzemný závlahový systém s časovačom je zavedený na celom pozemku, zásobovaný je vodou z vlastnej studne.
Bonus: ak túžite po vonkajšom bazéne, máte v záhradnej časti pozemku dostatok miesta na jeho realizáciu.

NÁZOR MAKLÉRA:

- nehnuteľnosť po úplnej rekonštrukcii bez nutnosti ďalších nákladov
- krásny slnečný pozemok
- výborná dostupnosť do okresného mesta Dunajská Streda
- dokonalé bývanie v príjemnej obci pre viacčlennú rodinu

Srdečne Vás očakávam na obhliadke Vášho nového domova.

"... priestranný rodinný dom, ktorý si ihneď zamilujete ..."
izieb
164 m²
131 m²
105 m²
803 m²
áno
áno
áno
áno
2002
tehlová
pozemok
bungalov

Mgr. Katarína Szabóová

Realitný maklér Dunajská Streda

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 623 651 katarinaszaboova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Dunajskej Strede podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Dunajskej Strede, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Dunajskej Strede

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Dunajskej Strede.

35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64244
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
66147 katarinaszaboova[at]haloreality.sk 295000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojnosť nad mieru. Pani Szabóova pôsobila veľmi príjemné, pohotovo. Rýchlo vybavila všetko na čom sme sa dohodli. Nieje nič čo by som jej mohla vytknúť. Takže sama chvála, Špergerova Daniela
  • Pri predaji nášho domu s pani Szabóovou sme nadmieru spkojní. Je veľmi milá šikovná. Profesionálne a rada robí svoju prácu. Len môžem doporučiť, zaslúži desať *. Ďakujeme Vám, Zuzana a Oskar
  • Zlatá, milá, ústretová, snaživa. :) Janka B.
  • Maximálna spokojnosť, rýchlosť, profesionálny prístup. Peter Razgyel
  • Dokonalá spolupráca makléra a predávajúceho. Nemám nič čo by som zle hodnotil. Perfektná spolupráca počas celého procesu a aj po skončení predaja. Martin Štefunko
  • Maklérka Katarína Szabóová je milá a veľmi ochotná - ďakujeme. R.I.
  • Ďakujem Kataríne za profesionálny prístup, prehľad a ochotu zodpovedať všetky otázky nielen mne ako prenajímateľovi ale aj nájomcom. Jana K.
  • Najlepšia maklerka. Mária Szabó
  • Veľmi milá. Zuzana
REALITNÝ MAKLÉR Dunajská Streda
35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64244
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia