Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Levice, ul. Ľ. Štúra, 2 izby +KK, po kompletnej rekonštrukcii - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj veľmi pekný a príjemný, kompletne zrekonštruovaný a takmer úplne zariadený 2 izbový byt v obľúbenej lokalite mesta Levice.

Celková rozloha bytu je 53,40 m² (+ menší balkón orientačne do 2 m²) a nachádza sa na 1. poschodí 2 podlažného bytového domu.

DISPOZÍCIA BYTU:

vstupná chodba so šatníkovou skriňou, priechodná obývacia/obytná izba s výstupom na menší balkón, 1 nepriechodná spálňa/obytná miestnosť, chodba vedúca od vstupu do kuchyne, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel v r. 2021 kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bytové jadro je vymurované, steny kúpeľne obložené obkladom, podlahy toalety a kúpeľne dlažbou, na chodbe a v kuchyni dlažba, v obytných miestnostiach laminátové podlahy. Byt má novú elektroinštaláciu, steny omietky. Kuchyňa dostala novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrický sporák, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou). V spálni a na chodbe sa nachádzajú vstavané šatníkové skrine. V byte boli vymenené nové radiátory.
Príjemnú klímu v horúcich letných dňoch v byte zabezpečuje klimatizácia.

Byt sa predáva zariadený väčšinou zobrazeného nábytku a spotrebičov (majiteľ si určite ponechá posteľ v spálni, komodu z obývacej izby a osobné predmety).
Zostávajúce zariadenie v byte je možné dohodnúť so záujemcom o kúpu podľa situácie oboch strán.

K bytu prislúchajú 2 murované pivnice, ktoré svojou rozlohou tvoria takmer jednu celú obytnú miestnosť, a možnosť využívať spoločné priestory tzv. sušiarne.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom čaká na rekonštrukciu fasády, je v procese schvaľovania. V bytovom dome boli vymenené rozvody vody. Plyn v byte nie je k dispozícii.

Nehnuteľnosť je pre predaj voľná okamžite, avšak vysťahovanie aktuálneho majiteľa a prevzatie bytu je možné od 1.7.2024. Obhliadky bytu sú možné ihneď, takisto jeho rezervácia, majiteľ bytu je po čase kúpy a nadobudnutí vlastníctva bytu novým majiteľom ochotný naďalej uhrádzať náklady spojené s užívaním bytu.
Z tohto ohľadu je pre záujemcu, ktorého okamžité bývanie nesúri, kúpa tohto bytu s budúcim užívaním bez finančného rizika a straty.

VÝHODY:

- byt po kompletnej rekonštrukcii bez potreby ďalších investícií
- nehnuteľnosť so zariadením - prinesiete si už len to, čo naozaj potrebujete- bezproblémoví susedia - rodinná atmosféra medzi 6 vlastníkmi bytov vo vchode bytového domu
- umiestnenie bytu na 1.poschodí uľahčuje prístup do bytu, nie ste závislí na absencii výťahu, avšak nebývate ani na najnižšom, ani na najvyššom poschodí bytového domu
- nenuteľnosť bez akýchkoľvek tiarch a záložných práv
- lokalita s dostupnosťou do 10 min. pešou chôdzou k centru mesta Levice
- bezproblémové parkovanie v areáli bytového domu

MESAČNÉ NÁKLADY:

mesačné náklady na užívanie bytu sú primerané a štandardné, konkrétne detaily poskytne majiteľ pri osobnej obhliadke.

LOKALITA:

okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, predajne potravín, lekáreň, pohostinstvo, autobusová a železničná stanica, športoviská, úrady. Neďaleko aj poliklinika.
Centrum mesta je vzdialené do 10 min. pešou chôdzou od bytového domu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vzhľadom na cenu nehnuteľnosti, zrekonštruovaný a takmer úplne zariadený stav, polohu a lokalitu, v ktorej sa nachádza, túto nehnuteľnosť rozhodne na bývanie alebo ako investíciu odporúčam.

Ak vás táto ponuka zaujala, ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Pekné bývanie v rodinnom prostredí bez ďalšej investície"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64200 juditajanickova[at]haloreality.sk 85000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia