Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Miloslavov, , v tichej lokalite Agátovej ulice - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 2-izbový byt ( typu 2+KK) o výmere 45m²+ terasy s výstupom z kuchynskej časti bytu, spojenej s obývačkou v štedrej výmere 12m² iba na skok do hlavného mesta v obci Miloslavov-Alžbetin Dvor.

Bytový dom má 12 rokov a patrí medzi staršie NOVOSTAVBY. Je situovaný v tichej časti rodinných domov v uličke, kde jazdia výhradne len susedia, prípadne ich návštevy.

Určite Vás poteší veľké množstvo parkovacích možností po oboch stranách bytového domu a skutočnosť, že samotná nehnuteľnosť disponuje 1 vnútorným podzemným garážovým státím, ktoré môže byť Vaše ak sa pre neho rozhodnete. Nie je však podmienkou kúpy bytu.

Keď som do tohto sympatického bytu prvýkrát vkročila, prvé čo ma napadlo, že tu sa teda skutočne sústreďuje nadbytok lásky. Detaily, ktoré z apriori výbornej dispozície bytu spravili jeden unikátne útulný DOMOV, sú niečo, čo si budete odnášať každý deň po zatvorení vchodových dverí. Určite mnohých z Vás poteší, že tento „sympaťák“ sa predáva spolu s exteriérovým aj interiérovým zariadením a stačí Vám na sťahovanie osobných vecí jeden víkend aj s cestou.

TECHNICKÉ PARAMETRE BYTU:
Výmera bytu: 45m²
Terasa: 12m²
Pivnica: áno ( 1,5x1,5m)
Garážové státie: áno ( možnosť zakúpenia v cene 9 990 eur)
Parkovanie: áno (vonkajšie voľné parkovacie miesta)
Bezbariérový vstup do bytu: áno
Nábytok a zariadenie v cene: áno
Orientácia: SV
Náklady: 120 eur/ 2 osoby ( vrátane správy a fondu opráv, upratovania, plyn, elektrina, voda, garáž)
Správca: Spoločenstvo vlastníkov v zast. Alena Holíková
Internet: áno
Iné: bezpečnostné dvere Sherlock, bezbariérový vstup do bytovej jednotky, vonkajšie žalúzie, vlastná plynová kotolňa na kúrenie

PROSTREDIE A JEHO MOŽNOSTI
1. Veľké nákupy a úrady, kino Šamorín (6minút autom)
2. Menšie nákupy a služby, pošta, kaviareň , cukráreň, bistrá+ pekáreň OC Miloslavov
3. Zdravotné stredisko 2 min autom alebo 6 minút chôdzou
4. Agroturistika Dunajská Lužná ( samo-zber ovocie, bylinky, zelenina Dobrý ježko)
5. Šport a fitness: Unikátne stredisko X-bionic Šamorín
6. Kultúrne vyžitie + práca Bratislava 17 min autom

TIP Makléra
Tento útulný sympatický byt vzhľadom na jeho menšiu výmeru, skvelú dispozíciu a rozumnú cenu odporúčame:

• Ako štartovací byt pre mladého single pracujúceho človeka, ktorý by sa rád osamostatnil a mal svoj prvý vlastný kúsok raja v tichom a bezpečnom prostredí blízko Bratislavy
• Ako skvelé prvé vlastné hniezdočko pre mladý tandem zaľúbencov, ktorí by radi posunuli svoj vzťah smerom k spoločnému bývaniu
• Pre starších ľudí v dôchodkovom veku, ktorí sa rozhodli odsťahovať do menšieho bytu a ocenia bezbariérovosť vstupu do svojej novej nehnuteľnosti
• Ako investičný byt pre tých, ktorí by radi ochránili svoju hotovosť a generovali zaujímavý mesačný príjem z prenájmu 1/ bytu a zvlášť 2/ garážového státia ( vzhľadom na mimoriadne nízke mesačné náklady a pri mesačnom nájme bytu 450eur+60eur za garážové státie, ide o viac ako zaujímavý mesačný cash flow s potenciálom kapitálového zisku 5+ rokov ako BONUS.)

A teraz to najdôležitejšie. Tento mimoriadne sympatický a útulný byt v Miloslavove v časti Alžbetin Dvor, sa predáva kompletne zariadený vrátane spotrebičov( plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, práčka) kuchynskou linkou, nábytkom v obývacej časti, gaučom, skriňou/knižnicou, jedálenským ostrovčekom, predsieňou ). Je kúpou okamžite voľný a pripravený naplniť sen o novom bývaní jednému z Vás.
Už teraz vieme, že tento byt so skvelým terasovým romantickým posedením sa v našom portfóliu dlho nezohreje. Ak uvažujete o kúpe 2+KK bytu, do ktorého už nebudete musieť investovať, napíšte mi alebo rovno zavolajte.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke, na ktorej Vás týmto šarmantným bytom osobne prevediem a pri príjemnom občerstvení môžeme sa porozprávať o Vašich investičných plánoch .



"Splňte si sen o vlastnom bývaní vďaka tomuto mimoriadne šarmantnému 2+kk bytu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63413 dianadecsiova[at]haloreality.sk 108000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia