Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, administratívny priestor Nové Mesto nad Váhom, s dvoma bytovými jednotkami a záhradou - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dva bytové , reps. administratívne priestory s pozemkom situované v zaujímavej polyfunkčnej poschodovej nehnuteľnosti, ktorá sa nachádza v priemyselnej časti na ulici Banská v Novom Meste nad Váhom. Uvedenú nehnuteľnosť je možné využiť ako na podnikanie tak aj na bývanie.

DISPOZÍCIA:

Ponúkané priestory sa nachádzajú na prízemí a 1. poschodí a do každého z nich sa vstupuje samostatným vchodom.

Priestor na prízemí, pôvodne nebytový priestor so samostatným vstupom je čiastočne zrekonštruovaný, je trojizbový a pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch obytných miestností, kúpeľne spoločnej s WC a obývačky spojenej s kuchyňou. Výmera jeho podlahovej plochy je 57 m². Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha, v kúpeľni je to dlažba. Časť okien bola vymenená za plastové a časť pôvodných okien v obývačke bola doplnená a lexanové zasklenie. Nachádzajú sa tu krbové kachle, ktoré zabezpečujú vykurovanie ako spodného tak aj vrchného bytu pomocou teplovodných rozvodov.

Byt na poschodí, do ktorého sa pristupuje spoločným schodiskom je v pôvodnom stave a vyžaduje väčšiu rekonštrukciu. Je dvojizbový a pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch obytných miestností, kuchyne, špajze, kúpeľne a WC. Výmera jeho podlahovej plochy je 58 m². Na podlahách sa nachádzajú parkety, plávajúca podlaha a tiež dlažba. Pôvodné okná boli zamenené za plastové a taktiež sú v ňom osadené nové radiátory. Je čiastočne vybavený starším nábytkom.

V suteréne sa nachádzajú dve pivnice.

POZEMKY: Pozemok nachádzajúci sa pod a okolo domu je v spoločnom vlastníctve. Záhrada, ktorá je vo výlučnom vlastníctve majiteľa sa nachádza hneď vedľa. Je na nej postavená budova bez súpisného čísla pôvodne slúžiaca ako skleník a tiež drevená stavba aktuálne využívaná na posedenia či iné aktivity spojené so záhradou.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Nehnuteľnosť je mimo časti interiéru v pôvodnom stave. Je postavená z pálenej tehly a napojená na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené kombináciu plynového kotla a krbových kachiel napojených na centrálne radiátorové vykurovanie a je spoločné pre oba byty.
VLASTNÍCKE VZŤAHY: Dom, v ktorom sa tieto priestory nachádzajú je vlastnený a užívaný spoločne s ďalším majiteľom. Tak ako pri bytových domoch, niektoré bytové a nebytové priestory sú vo výlučnom vlastníctve majiteľov a spoločné priestory ( schodisko, miestnosti v suteréne a pod. ) sú v podielovom spoluvlastníctve. K bytom prislúchajú pozemky v spoločnom vlastníctve nachádzajúce sa pod a okolo domu, ale aj záhrada o výmere 568 m² vo výlučnom vlastníctve majiteľa

VÝHODY:

Túto nehnuteľnosť je možné využívať ako na bývanie, tak aj na podnikanie. Jej umiestnenie v priemyselnej zóne a pozemok vo výlučnom vlastníctve môže poskytnúť priestor rôznym podnikateľským aktivitám. Vhodnou rekonštrukciou, prípadne zmenou dispozície či vzájomným prepojením týchto priestorov sa budúcim majiteľom otvoria nové možnosti.
Pre lepší prehľad o stave nehnuteľnosti a jej dispozičnom riešení si prezrite 3D obhliadku na našej stránke.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady sa pohybujú do 200,- Eur

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63296 martinvozar[at]haloreality.sk 169000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia