4-izbová novostavba s vykurovaním tepelným čerpadlom a dve parkovacie státia

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Rovinka - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
337 950 €

Ponúkame Vám na predaj sympatickú novostavbu 4-izbového rodinného domu/mezanínu, v obci Rovinka, na skok od hlavného mesta Bratislava. Tento mezanín, ktorý je ideálne umiestnený v trojdome, disponuje úžitkovou plochou 109 m², na pozemku s veľkosťou 141 m² a na zastavanej ploche 62 m². Obytná plocha domu predstavuje 95,6 m² a súčasťou predaja sú aj dve parkovacie miesta, priamo pred domom. Dispozične riešenie mezanínu vhodne rozdeľuje dennú a nočnú časť domu a ponúka severovýchodnú a juhovýchodnú orientáciu.

Táto 5 ročná novostavba Vás očarí svojou priestrannosťou, útulnou terasou a okrasne upraveným pozemkom, na ktorom nechýba ani záhradný domček na uloženie náradia, či kosačky. Benefitom tohto domu je vstavaná skriňa v každej miestnosti, okrem obývačky, podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje tepelné čerpadlo a tri klimatizačné jednotky, ktoré sa postarajú o maximálny komfort Vášho domova, počas horúcich letných dní.

Dispozične rodinný dom pozostáva:
- vstupná predsieň so vstavanou skriňou pre zavesenie odevu a uloženie obuvi
- toaleta s umývadlom umiestnená so vstupom priamo z predsiene
- oddelený úložný priestor pod schodiskom, kde je umiestnená práčka, so vstupom z predsiene cez toaletu
- priestranná obývacia časť s kuchynskou a jedálenskou časťou
- kuchynskú časť tvorí na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi
- z obývačky sa dostanete na veľkú vydlaždenú terasu, ktorá je súčasťou síce menšej, ale útulnej záhradky so záhradným domčekom
- schodiskom z obývacej časti sa dostanete do nočnej časti domu, kde na Vás čaká skvele dispozične navrhnutý priestor, troch nepriechodných izieb
- po pravej strane od schodiska, na chodbe druhého podlažia, je umiestnená vstavaná skriňa, v ktorej je ukrytá jednotka tepelného čerpadla aj s ďalším úložným priestorom
- oproti schodisku je vkusne zariadená a veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom
- priamo vedľa kúpeľne, je hlavná spálňa s veľkou vstavanou skriňou
- chodbou na poschodí sa ďalej od kúpeľne dostanete do ďalších dvoch rozmerovo príjemných izieb, taktiež so vstavanými skriňami

Tento príjemný rodinný dom predstavuje mesačné náklady 147€ (110€ ZSE a 37€ BVS) s nastavenými zálohami pre štyri osoby. Nehnuteľnosť disponuje energetickým certifikátom triedy B, s platnosťou do roku 2029 a predáva sa vrátane vstavaného zariadenia (vstavané skrine, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňové nábytky, predsieňová skriňa), poprípade zvyšok vybavenia je na dohode s predávajúcim. Internet je zabezpečený optickým pripojením od Telekomu.

Lokalita:
- obec Rovinka má výbornú občiansku vybavenosť – nákupné centrum City Park (v blízkosti domu, pešo 3 min.), škola, škôlky, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácie, fitnes, hrádza, tenisové centrum, v lete si môžete zaplávať na jazerách vzdialených od rodinného domu do 6 minút (Košariská)...

- len 1 min. bicyklom alebo 3 min. pešo, vzdialená rozsiahla hrádza popri Dunaji spájajúca Šamorín a Bratislavu, ktorá je známa a vyhľadávaná pre kolieskové športy ako korčuľovanie, cyklistika, kolobežkovanie, ale aj beh v prírode, či prechádzky s rodinou s okúzľujúcim výhľadom na množstvo husí, kačíc, rozsiahly Dunaj, či výhľad na Danubianu, alebo Divokú vodu.

- len 14 min. autom je vzdialený multifunkčný rezort X-bionic Sphere v Šamoríne, ktorý okrem jazdeckého klubu ponúka široké možnosti relaxu a športu s olympijským vybavením na svetovej úrovni – pre profesionálov i amatérov.

Dostupnosť do centra mesta Bratislava - rýchlostná cesta a diaľnica D4/R7 Vám zabezpečí bezproblémové napojenie na Bratislavu do 15 minút /Eurovea, Aupark do 20 minút, Bory Mall do 25 minút, Bratislavský hrad a Slavín 23min./. Po otvorení D4/R7 je Rovinka jednou z najžiadanejších lokalít v blízkosti Bratislavy :-).

Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky.

"4-izbová novostavba s vykurovaním tepelným čerpadlom a dve parkovacie státia"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
trieda
62 m²
109 m²
96 m²
141 m²
14x10
áno
áno
áno
2019
tehlová
pozemok
klasický
2

Viliam Smerek

Realitný maklér Senec II.

0918... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0918 913 772 viliamsmerek[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Senci podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Senci, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Senci

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Senci.

35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67291 viliamsmerek[at]haloreality.sk 337950
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Velka spokojnost za profesionalny pristup, ľudskosť a nekonečnú trpezlivosť. Vrelo odporúčam spoluprácu s p.maklérom V. Smerekom.L.A.
  • Chcem sa touto cestou podakovat. Pan Smerek vystupoval profesionalne, vo vsetkom mi poradil. Pri spisani zmluvy mi objasnil veci, ktore mi neboli jasne. Este raz dakujem. S pozdravom Igor Doval.
  • S panom Smerekom sme boli velmi spokojni, vzdy bol ustretovy, vzdy zdvihol telefon, ma velmi prijemne vystupovanie, komunikacia s nim bola na profesionalne vysokej urovni.Kridlova
  • Dobrý deň, ďakujem veľmi pekne p. Smerekovi za spoluprácu, s ktorou som bola veľmi spokojná. Zrozumiteľne mi všetko vysvetlil, mal trpezlivosť. Dokumentácia, fotografie na profesionálnej úrovni. Teším sa v budúcnosti na ďalšiu spoluprácu.Lucia Baškovič
  • S pánom Smerekom sme boli spokojní. Bol kedykoľvek k dispozícii a každú novinku ohľadom predaja našej nehnuteľnosti nám promptne sprostredkoval. Predaj prebehol hladko, všetko zariadil za nás, čo bola pre nás najväčšia výhoda. Ďakujeme.Jánošíkoví
  • Velmi profesionalne konanie, pan Smerek hladko vybavil vsetko a odpovedal na vsetky otazky s trpezlivostou a skusenostami.LK
  • Proces prenájmu bytu prebehol expresne a bez problémov. S prístupom p. Smereka sme boli nadmieru spokojní! N.Á.
  • Ďakujem veľmi pekne, fotky sú perfektné a aj text k bytu je napísaný dokonale. Ste profesionál vo svojom obore. Zuzana Hrydnová
  • Veľmi pekne ďakujem za pomoc pri kúpe nehnuteľnosti pánovi Smerekovi. Celý proces bol vďaka nemu bezproblémový, vysvetlený, zorganizovaný a expresne rýchle realizovaný. Pán Smerek ochotne odpovedal na všetky otázky aj mimo štandardných pracovných hodín. Ďakujem ešte raz a budem odporúčať! :) Tatiana Nagyova
  • Ústretový prístup, hľadký priebeh...
  • Velmi profesionalny pristup, ktory nam pomohol dohodnut velmi specificky obchod a to zamenu dvoch nehnutelnosti. Vdaka. P.D.
  • Pan Smerek je podla mna profesional, za mna uplna spokojnost, ludsky pristum a vystupovanie voci klietom.A. S.
REALITNÝ MAKLÉR Senec
35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia