Ohromujúci 4-izbový byt v Stupave, najnavštevovanejšom meste na Záhorí.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Stupava, Cementárenská - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
358 990 €
378 990 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj nádherný, slnečný a nesmierne veľkorysý 4-izbový byt v Stupave, okres Malacky, v exkluzívnom projekte bytového domu Agátky na Cementárenskej ulici. Byt má priestranné, moderne zariadené izby a nábytok na mieru. Ponúka krásne bývanie aj pre mnohodetnú rodinu.
Úžitková plocha bytu je 140.48 m² (byt má rozlohu 135,82 m² a pivničná kobka/komora rozlohu 4,66 m²) a tiež sa pýši dvomi lodžiami (9,99m² a 4,31m²) s výhľadom na Devínsku Kobylu a za pekného počasia aj Alpy. Nachádza sa na 4/5 poschodí v bytovom dome (zateplená tehlová konštrukcia).
Orientácia na východ a západ do tichého vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Byt sa predáva zariadený so všetkými spotrebičmi.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe Vás privíta krásny presvetlený priestor. Chodba má vstavanú skriňu na celu výšku. Obývacia izba je spojená s jedálňou, priestranná kuchyňa, 3 samostatné izby, kúpeľňa a nezávislé WC. Z každej izby viete výjsť na lodžiu alebo na terasu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

- Kolaudácia v roku 2011
- Moderne zariadená kuchyňa so značkovými spotrebičmi a barovým pultom
- Veľkorysá kúpeľňa s WC, bidetom, vaňou, sprchovým kútom a práčkou
- Kúrenie a ohrev TUV je zabezpečené zo spoločnej plynovej kotolne pre daný vchod bytového domu
- Podlahy sú plávajúce s imitáciou dreva, keramická dlažba
- Plastové okná
- Okná na terasu sú vybavené značkovými, elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami
- Bezpečnostné vchodové dvere značky Sherlock
- Elektronický zabezpečovací systém celého bytu
- Klimatizácia/inverter značky Toshiba s výkonom 5kW
- Na terase je záhradný nábytok z masívneho dreva a tiež je dostatok miesta na trampolínu, nafukovací bazén, veľký gril plus dostatok miesta na relax a detské šantenie
- Optický internet

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom AGÁTKY v Stupave.
Bytový objekt plní výhradne funkciu bývania. Stavebne je riešený ako sekciový bytový dom. Má jedno podzemné parkovacie podlažie a tri až päť nadzemných podlaží.
• celoročne upravený vnútroblok s množstvom zelene a možnosťami na relax,
• výborne fungovanie so správcom a susedmi na základe interaktívneho systému

VÝHODY:

• Súčasťou sú 2 vnútorné parkovacie miesta v garáži, čo zaručuje bezpečné parkovanie pre majiteľa a bezbariérový vstup suchou nohou do výťahu.
• Bezpečnostné prvky zahŕňajú kamerový systém vo všetkých vstupoch do bytového domu a uzamykateľné stojisko na odpad.
• K bytu tiež prináleží vlastnícky podiel na najväčšom oplotenom, uzamykanom súkromnom detskom ihrisku v Stupave, ktoré sa nachádza vo vnútrobloku bytového domu.

MESAČNÉ NÁKLADY:

250 EUR

LOKALITA:

Stupava sa rozprestiera medzi západnými svahmi Malých Karpát a južnou časťou Záhorskej nížiny a je nanavštevovanejším mestom na Záhorí. Dobrá dostupnosť do Bratislavy, rozvinutá verejná infraštruktúra a občianska vybavenosť spôsobili, že je to mimoriadne obľúbená a vychytená lokalita na bývanie.
Časti mesta si dodnes zachovali svoje tradičné mená: Mjestečko, Vrchní konec/Dolní konec, Barónové, Dzílečky, Kremenice, Kopce, Noviny, Botanická záhrada, Malé grunty, Sedličky, Záhradky, Záhumenice, Písky, Hajpród, Nová hora, Dolná hora, Grefty, Trenky, Lingráby, Lintávy, Pažica, Spasínek, Škrábauky, Barborka, Panské a iné.
K tradičným podujatiam, ktoré patrí medzi najznámejšie a najviac navštevované sú Slávnosti kapusty – Dni zelá, okrem toho sa v Stupave konajú jarmoky, výstavy domácich výtvarníkov a remeselníkov, festival dychovej hudby a ďalšie podujatia.
Kaštieľsky (Stupavský) park tvorí súčasť s okolitými lesmi. Bol založený Pálffyovcami v 18. storočí, na spôsob pravidelnej francúzskej záhrady a neskôr ho zväčšili a dobudovali poslední majitelia kaštieľa, Károlyiovci v štýle anglických parkov.
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: v blízkosti domu sú potraviny, domáce potreby, ovocie a zelenina, drogéria, kaderníctvo, pekáreň, trhovisko, cukráreň, zmrzlina, banka, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, zdravotné stredisko, škola, škôlka, detské ihrisko, kostol, fitness, miestny úrad a výborné dopravné možnosti.

K bytu je potrebné dokúpiť dve vnútorné garážové parkovacie státie v celkovej hodnote 30,000 EUR.
K bytu je zároveň možné dokúpiť ďalšie vonkajšie parkovacie státie.

NÁZOR MAKLÉRA:

Veľmi vhodné pre rodiny s deťmi, ktoré vyrastú v pokojnom prostredí, v spojení s prírodou a zároveň blízko hlavného mesta - Bratislava.

"Ohromujúci 4-izbový byt v Stupave, najnavštevovanejšom meste na Záhorí."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
141 m²
osobné
4/5
východ
áno
áno
áno
áno
áno
áno
áno
2011
tehlová

Ing. Daniel Pribičko

Realitný maklér Bratislava

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 402 243 danielpribicko[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64245
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
66165 danielpribicko[at]haloreality.sk 358990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Som veľmi spokojný so službami a rýchlosťou, za veľmi krátky čas sa zrealizovala kúpa. Môžem len a len odporučiť, veľká vďaka. Ďakujem a prajem pekný deň.Peter S.
  • Dobrý deň, som veľmi spokojná, p. Pribičko bol maximálne profesionálny, ústretový a má veľký prehľad. Skutočne oceňujem ľudský prístup a ochotu, aj výbornú komunikáciu. V budúcnosti v prípade potreby predaja či kúpy určite oslovím priamo jeho. Ďakujem. Pekný deň S. G.
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64245
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia