Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Bratislava Dúbravka, Pri Hrubej Lúke TAMMI - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Predstavujeme Vám krásny priestranný 1-izbový byt nachádzajúci sa na 4. poschodí z 5 na ulici Pri Hrubej lúke v obľúbenej mestskej časti Dúbravka, Bratislava. Tento moderný byt v novostavbe z roku 2017 nazvanej TAMMI, má celkovú rozlohu 39.3 m² (34.6 m² byt, balkón 3 m², pivnica 1.6 m²). Je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, alebo páry hľadajúce moderný komfort a výbornú prírodnú lokalitu. K bytu je taktiež možné dokúpiť garážové parkovacie státie.

DISPOZÍCIA BYTU:

Vstupná chodba so vstavanou skrinkou, priestranná obývacia izba spojená s plne vybaveným kuchynským kútom, ktorý zahŕňa chladničku s mrazničkou, elektrickú rúru, sklokeramickú varnú dosku, umývačku riadu a jedálenský pult. Z izby je priamy vstup na útulný balkón, kde sú dvere vybavené sieťkou proti hmyzu, čo zabezpečuje pohodlný oddych pri čerstvom vzduchu v izbe, alebo vonku s výhľadom na lúku a Malé Karpaty. Súčasťou izby je aj praktický vstavaný šatník na mieru, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru. V kúpeľni nájdete vaňu, práčku, toaletu a okno, čo zabezpečuje prirodzené svetlo a ventiláciu. K bytu patrí aj pivnica s rozlohou 1,7 m².

Majitelia nehnuteľnosti majú taktiež k dispozícií spoločne priestory ako kočikáreň a saunu, hneď vedľa vchodu do bytového domu.

VÝHODY:

- Svetlý a vzdušný priestor s moderným dizajnom
- Juhozápadná orientácia, ktorá zabezpečuje dostatok denného pričom v lete v ňom nebude príliš teplo
- Balkón so sieťkou proti hmyzu a výhľadom do pokojného okolia a Malé Karpaty
- Možnosť dokúpiť garážové parkovacie státie, nie je to ale podmienkou
- Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou
- Novostavba z roku 2017
- Jednoduchý prístup do centra mesta aj na diaľnicu
- Veľa prírodných a turistických príležitosti
- Investičná príležitosť
- Welness v podobe sauny k dispozícií majiteľom nehnuteľností, hneď vedľa vchodu do bytového domu

LOKALITA:

Dúbravka je známa svojou vynikajúcou občianskou vybavenosťou a pokojnou atmosférou. V okolí nájdete množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní a športovísk. Výborná dostupnosť verejnou dopravou aj autom zabezpečuje rýchly presun do centra Bratislavy alebo na diaľnicu.

Za zmienku určite stojí Obchodné centrum Dubrawa ktoré je priamo pred obytným domom, Bory Mall ktoré je do 5 minút autom, či množstvo športových a turistických príležitostí, ako napríklad obľúbená výhliadka Devínska Koliba.

NÁZOR MAKLÉRA:

Nezmeškajte príležitosť na moderné a komfortné bývanie v jednom z najobľúbenejších bratislavských sídlisk. Príjemný a útulný byt ktorý ma všetko a ešte viac čo budete potrebovať na bývanie v Bratislave.

"Štýlový 1-izbový byt s balkónom, garážou v novostavbe obklopenej prírodou."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4965
recenzií od klientov
64021
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66425 danielpribicko[at]haloreality.sk 149000
35000
zazmluvnených klientov
4965
recenzií od klientov
64021
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia