Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Levice - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na prenájom priestrannú dvojpodlažnú polyfunkčnú budovu na ul. Ľ. Štúra v Leviciach.

Objekt sa nachádza v tesnej blízkosti autobusovej a železničnej stanice a ponúka záujemcom všestranné využitie, čo je jeho veľkou výhodou.

DISPOZÍCIA:

Budova pozostáva zo suterénu, prízemnej časti a jedného nadzemného podlažia.

Suterén:
Pivničné / skladové priestory - budova je kompletne podpivničená

Prízemie:
Vstupná chodba, jedna menšia miestnosť s drezom a batériou, ďalšia chodba s prechodom do veľkej priestrannej miestnosti, kde sa nachádza barový pult s drezom, batériou a drobným sektorovým nábytkom. Vstup do tejto časti prízemia je možný aj samostatne z bočnej strany budovy.
Pri tomto priestore sa nachádza aj zásobovací vstup zo zadnej časti budovy. Zo zadnej časti budovy je priamy vstup aj na samostatnú toaletu, ktorá prislúcha k prízemiu budovy.

Z prízemných chodieb je priamy vstup na prvé poschodie, ako aj do pivničných priestorov.

1. NP
Na prvom poschodí sa nachádza priestranná podkrovná miestnosť so strešnými oknami, ale aj čelným pohľadom na AS, v tejto časti je možné vytvoriť samostatnú prevádzku s vlastnou kuchynkou, nakoľko sem bola privedená voda aj odpad, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta s umývadlom.

STAV OBJEKTU:
Budova postavená z tehly so škridľovou strešnou krytinou je pôvodnom stave, skolaudovaná bola v r. 2009. Toho času je nevyužívaná, avšak je zdravá, suchá.
Prípadnú investíciu do čiastočnej obnovy je majiteľ pripravený konzultovať so záujemcom pri záujme o prenájom.

Objekt sa vykuruje plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov, privedená je mestská voda, elektrina, odpad je vedený do kanalizácie.
Priestory môžu byť po dohode vypratané, avšak zariadenie môže zostať súčasťou, dohoda k spokojnosti oboch strán je istá.

Nehnuteľnosť je vhodná pre prevádzku obchodu a služieb rôzneho typu, ako kancelária, výdajné miesto potravín so skladom, akékoľvek iné výdajné miesto, prevádzka rýchleho občerstvenia, menšia pobočka firmy, prevádzka obchodu a podobne.

Cena nájmu je 800 €/mes. Prenajímateľ nie je platcom DPH.

Vlastník priestoru požaduje depozit vo výške 2 mesačných nájmov vopred.

Cena nájmu je bez energií, mesačné náklady energií a réžie predstavujú približne 250 eur s DPH (v závislosti od dohodnutého účelu nájmu a s tým súvisiacej energetickej záťaže priestorov).

Výhodou tejto nehnuteľnosti je bezproblémový prístup od hlavnej komunikácie a taktiež parkovanie, ktoré je za budovou bezplatné.

Polyfunkčná budova je ideálnou voľbou pre vaše podnikanie, nakoľko lokalitu denne navštívi množstvo potenciálnych zákazníkov či klientely, očiam svojho potencionálneho klienta sa nevyhnete.

Objekt je voľný ihneď, prípadne dohodou.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada zodpoviem všetky ďalšie otázky mailom, telefonicky, prípadne na osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Na tomto mieste sa vášmu podnikaniu môže dariť"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63687 juditajanickova[at]haloreality.sk 800
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia