Krásna a jedinečná novostavba vo vyhľadávanej lokalite v Malackách

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Malacky - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

So súhlasom majiteľov vám ponúkame jedinečný, zabývaný, päťizbový rodinný dom v obľúbenej lokalite mesta Malacky.

DISPOZÍCIA:

Prízemie: Vstupná chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývačka s jedálňou (52 m²), moderná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a americkou chladničkou (9 m²), praktická komora (3,5 m²), hosťovská izba (11 m²) a kúpeľňa s WC a so sprchovacím kútom.
V prípade potreby je možné hosťovskú izbu spolu s kúpeľňou oddeliť/uzavrieť pomocou posuvných dverí a vytvoriť tak dostatočné súkromie.

Poschodie: Otvorené točité schodisko so vstupnou spoločenskou miestnosťou (21 m²), široká chodba, dve samostatné izby (16 m²), hlavná spálňa (12 m²) s vlastným walk-in šatníkom (6 m²), kúpeľňa s WC, s dvoj-umývadlom, vaňou a práčkou a úložný priestor na povale.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Tento dom bol skolaudovaný v decembri 2014. Je vo výbornom technickom stave, postavený z kvalitných materiálov. Zastavaná plocha domu je 113,5 m², úžitková plocha je 176 m².
Kúrenie - servisový plynový kotol so solárnym panelom na ohrev teplej vody, podlahové kúrenie na prízemí, klasické radiátory na poschodí, krytý krb s akumulačnými prstencami v obývačke. Na dome sú kvalitné bezpečnostné okná s izolačným trojsklom, zatemňovacím systémom (blackout závesy pre maximálne súkromie) a sieťkami proti hmyzu. Všetky izby majú klimatizáciu a vstavanú skriňu. Dom je pekne a vkusne zariadený. Zabudovaný alarm a kamerový systém. Orientácia: SV a JZ
IS - plyn, elektrika, voda, kanalizácia, optika

POZEMOK:

Pozemok je rovinatý, pekne udržiavaný (terénne úpravy) a oplotený. Výmera je 354 m². Nachádza sa tu úžasný bazén so slanou vodou, protiprúdom a automatickou reguláciou pH. Terasa s umývadlom a možnosťou tienenia a uzatvorenia poskytne skvelý priestor pre posedenie s rodinou a priateľmi. Prichystané el. prípojky na saunu a vírivku. Bonus: šach 2,5 x 2,5 m, vonkajšia sprcha, slnečné hodiny.
Parkovanie pred domom, aj vo dvore.

VÝHODY:

- výborná dispozícia
- priestranná, zabývaná novostavba
- obľúbená lokalita
- bez tiarch
- kompletne zariadená
- energetický certifikát

MESAČNÉ NÁKLADY:

Réžijné náklady na bývanie sú 240€/mes.

LOKALITA:

Dom sa nachádza v príjemnej, vyhľadávanej lokalite, s výbornou dostupnosťou do centra mesta.
Mesto Malacky má kompletnú občiansku vybavenosť (škôlky, školy, lekári, nemocnica, pošta, lekáreň, úrady, reštaurácie, detské ihrisko, zámocký park, kúpalisko, plaváreň, potraviny, supermarkety, nákupné stredisko - pešia dostupnosť je len pár minút). Okrem bežných služieb a obchodov poskytuje obyvateľom kultúrne i športové vyžitie. V okolí je krásna príroda, ktorá je ideálna na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či rybolov.
Dostupnosť do Bratislavy a okolitých obcí je bezproblémová (autobus, vlak, D2). Najbližšie hraničné priechody Záhorská Ves a Moravský Sv. Ján - Rakúsko, Brodské - Česká republika.
V meste sú vybudované nové cyklotrasy a hlavné námestie.

NÁZOR MAKLÉRA:

Táto nehnuteľnosť na mňa pôsobila veľmi príjemne. Dom je vhodný na trvalé bývanie, možné ho využiť aj na dvojgeneračné bývanie či podnikanie, vďaka výborne riešenej dispozícii.
Novému majiteľovi poskytne dokonalý komfort a moderné bývanie.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte, rada vám poradím aj s financovaním a poistením tejto nehnuteľnosti. Teším sa na stretnutie a spoluprácu.

"Krásna a jedinečná novostavba vo vyhľadávanej lokalite v Malackách"
izieb
trieda
113 m²
176 m²
130 m²
354 m²
19x19
áno
áno
áno
2015
tehlová
pozemok
rodinná vila

Emília Palkovičová

Realitný maklér Malacky, Senica

0915... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0915 494 157 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
zazmluvnených klientov
4998
recenzií od klientov
64277
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67028 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 550000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojnosť, ochotne poradila, všetko vysvetlila. SŠ
  • Veľmi príjemná a milá pani. Veľmi mi pomohla pri výbere nehnuteľnosti. Každému odporúčam o poradenstvo pri kúpe nehnuteľnosti. T.S.
  • Veľká spokojnosť s realitnou maklérkou pani Palkovičovou. Odporúčam A.I.H.
  • Veľmi príjemná a milá pani. Super mi pomohla pri výbere a financovaní nehnuteľnosti. Odporúčam každému kto chce investovať do nehnuteľností. T.S.
  • Veľmi ústretová a príjemná pani maklérka, poradila, so všetkým pomohla, boli sme nadmieru spokojní! Paulina P.M.
  • Pani Palkovičová, ďakujeme Vám za všetky služby, snahu aj trpezlivosť a za ukončenie celého procesu predaja, nech sa Vám darí. R.L.
  • S prácou p. Palkovičovej som bol nad mieru spokojný. Všetko vyriešila rýchlo a má skvelú komunikáciu :)Ing. Enriko Fischer
  • Pani Palkovičová, bola prijemná. Jej vystupovanie bolo profesionalne. Všetko mi dobre vysvetlila, poradila kedy čo treba robiť. Adriána
  • Som veľmi spokojna naviac to nebol úplne štandardný predaj, pani všetko profesionálne a ochotne zvládala. Vrelo doporucujemLýdia Hutterova
  • Milý a ochotný prístup. Príjemné vystupovanie.Ondrej Z.
  • Prácu realitného makléra by som ohodnotila: 1. profesionálne jednanie od začiatku spolupráce až po samotné odovdzanie bytu, 2. maximálna pripravenosť na každú obhliadku, 3. bezproblémová komunikácia a ústretovosť, 4. trpezlivosť v momentoch keď veci nešli podľa plánu. Práve vtedy nám bola pani Palkovičová neskutočnou oporou a jej optimizmus nás posúval ďalej. Jednoducho jedno veľké ĎAKUJEME Katka a Michal
  • Veľká spokojnosť, milá ochotná maklérka, nadštandardné služby. A jej vizualizácie, jednoducho úžasné 👌. Určite využijem opäť jej služby v budúcnosti. Len tak ďalej pani Palkovičova a ďakujeme za pomoc pri tvorení nášho nového domova.Martin
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
zazmluvnených klientov
4998
recenzií od klientov
64277
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia