Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Mlynky, Havrania Dolina - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom, nachádzajúci sa v malebnej obci Mlynky, časť Havrania Dolina. Je v osobnom vlastníctve, orientovaný na Z/J/V. Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, vírivky, infra sauny, detských preliezok. Spolu s rodinným domom sa predáva aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste v podiele 21/63.

Základné informácie:
- zastavaná plocha 89 m²,
- úžitková plocha 138 m²,
- pozemok 656 m².

Dispozícia:
- pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia,
- na prízemí je situovaná priestranná obývacia izba s kachľovou pecou, kuchyňa s jedálňou, nepriechodná izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, samostatná miestnosť s infra saunou,
- na prvom sa nachádzajú štyri nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z chodby cez rozkladacie podkrovné schody sa dostaneme na povalu,
- okná z izieb sú orientované na západ, juh, východ,
- v spodnej časti pozemku sa nachádza prístrešok s kozubom, vírivka, trampolína, detské preliezky,
- vo vrchnej časti pozemku sa nachádza hospodárska budova v ktorej je dielňa s garážou. Ďalej sa na pozemku nachádza aj samostatná garáž s prístupom z cestnej komunikácie.

Inžinierske siete:
- elektrika,
- voda obecná,
- kanalizácia – septik.

Technická špecifikácia:
- rodinný dom je pôvodne drevenica, strecha je pokrytá plechovou krytinou,
- dom prešiel od r. 2017 postupnou rekonštrukciou: v celom dome sú drevené euro okná, kompletná rekonštrukcia priestoru na prvom poschodí na rekreačné účely, sadrokartónové stropy a priečky s protihlukovou izoláciou, novo postavené kúpeľne s toaletou na prízemí a 1. poschodí, vymenené rozvody vody a komplet elektriny, nová strecha.
- ohrev vody je zabezpečené elektrickým bojlerom, prívod vody je z obecného vodovodu, odpad je riešený septikom, kúrenie je zabezpečené elektrickými konvektormi, v obývacej izbe na prízemí je kachľová pec, ktorá má schopnosť akumulovať teplo a drží ho aj niekoľko hodín, v chodbe na poschodí je krbová piecka,
- energetický certifikát nebol vytvorený.

Náklady:
- elektrina 50€ /mesiac
- voda, obecná 2,50€ /mesiac

Celkové hodnotenie:
Toto miesto je ideálne na relax a oddych. Okolitá krásna príroda ponúka možnosť turistického vyžitia v Slovenskom raji a láka na celoročnú turistiku a cykloturistiku s mnohými trasami, romantické prechádzky, lyžovanie, hubárčenie a pod.. Je kompletne zariadený a okamžite k dispozícii na plné využívanie. Výborná investícia pre tých, ktorí majú záujem o zhodnocovanie svojich prostriedkov cez krátkodobé prenajímanie.

Lokalita:
Obec Mlynky, v ktorej sa dom nachádza, je vstupnou bránou do nádhernej južnej časti Slovenského raja. Nachádzajú sa tu miesta vhodné na relax – jaskyňa, vodná nádrž, lyžiarske stredisko, cykloturistika, krása prírody národného parku.
Vďaka svojej polohe je obec veľmi vyhľadávaná najmä na rekreačné bývanie. Obec má veľký potenciál aj na ďalší rozvoj a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

Bonus:
Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Rekreačný rodinný dom vhodný aj na celoročné bývanie"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63951 frantisekspisak[at]haloreality.sk 150000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia