Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mesto, Gorazdova - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REA

104 900 €
5 900€ZNÍŽENIE CENY O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj trojizbový byt bez balkóna v OV v novozrekonštruovanom bytovom dome bez výťahu na 2/2 p. blízko centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Gorazdova. Orientácia nehnuteľnosti je na východ a západ. K bytu prináleží spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 664/10000.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva z troch izieb (dve izby sú priechodné) a príslušenstva, ktoré tvorí: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a dve pivnice situované v suteréne bytového domu. Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 71,20 m² (plocha bytu 66,43m² + plocha pivníc 4,77m²).

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je v pôvodnom, udržiavanom a obývateľnom stave. Pôvodný stav umožňuje budúcemu vlastníkovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
- okná: plastové,
- podlahy: v izbách drevené zachovalé parkety, v chodbe dlažba, v kuchyni linoleum s imitáciou plávajúcej podlahy,
- dvere: pôvodné,
- elektroinštalácia: pôvodná,
- rozvody vody a odpadu: pôvodné,
- zariadenie bytu môže a nemusí byť súčasťou predaja, záleží na dohode.

BYTOVÝ DOM:

- bol postavený a daný do užívania v r. 1963,
- v r. 2023 bola realizovaná rekonštrukcia: zateplenie fasády a stropu suterénu, zateplenie podlahy nad najvyšším vykurovaným podlažím, terénne úpravy, bleskozvod, výmena potrubia v pivničných priestoroch, iná modernizácia,
- plastové vchodové dvere, stúpačky,
- bytový dom nie je plynofikovaný,
- k dispozícii je veľká sušiareň a kočikáreň v suteréne bytového domu.
Energeticky certifikát: ešte nie je vytvorený

VÝHODY:

- byt je v pôvodnom stave, je udržiavaný a obývateľný,
- nenáročnému budúcemu vlastníkovi na začiatok stačí vymaľovať, nie je nútený pustiť sa do rekonštrukcie hneď po jeho kúpe,
- počas užívania má možnosť dobre si premyslieť jeho rekonštrukciu, prepočítať si dôkladne náklady súvisiace s budúcimi úpravami,
- byt je bez ťarchy, kúpou voľný po dohode,
- parkovanie je možné pred bytovým domom a blízkom okolí.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Správca BD: 135,-€/1 osoba,
Elektrina: 24,-€,
Optický kábel (T-com), v byte nie je momentálne zavedený internet.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite. Kompletná občianska vybavenosť (vrátane MŠ, ZŠ, SŠ) v dosahu pár minút pešo s množstvom služieb, obchodov, kaviarní, reštaurácii, zastávok MHD a kultúrnych zariadení.

NÁZOR MAKLÉRA:

Priestranný byt s možnosťou úpravy podľa vlastných predstáv je veľkou výhodou. Ideálny pre rodinu s deťmi, ktorá túži po vlastnom bývaní, alebo aj ako investícia s následným prenájmom.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Kľúče v RK.

"Byt v tichej a vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64552 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 99000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia