POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, hotel Bojnice, BELASSI - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

Ponúkame vo výhradnej spolupráci na predaj krásny, plne využívaný Hotel v historickom centre Bojníc s vlastnou reštauráciu, kuchyňou, recepciou. Nachádza sa v obľúbenej časti kúpeľného mesta a poskytuje skvelé zázemie pre všetky plány hostí, na skok od rušných uličiek. Príjemným prekvapením je súkromná, tichá záhrada, ktorá nezabúda na malých návštevníkov. V takomto objekte nesmie chýbať garáž s autovýťahom, ktorá je súčasťou penziónu v pivničných priestoroch s možnosťou parkovania pre 15 osobných automobilov. V priestoroch penziónu je započatá príprava pre vlastné wellness. Pozemok je rovinatý 1840m², tvorený krásnymi pozvoľnými kaskádami, ktoré dávajú celému objektu noblesu a rôznorodosť využitia.

Hotel sa nachádza v blízkosti centra pešej zóny, neďaleko od zámku, ZOO a Bojnických kúpeľov s termálnou vodou a wellness. Blízke námestie ponúka romantické kaviarne, malé obchodíky so suvenírmi, čajovne, reštaurácie, príjemné prechádzky až ku samotnému Bojnickému hradu i ZOO, vyhliadková veža, dinopark.

Penzión tvoria dva pôvodné, rodinné - meštianske domy, ktoré prešli kompletnou rekonštrukciou a spolu s prístavbou/ novostavbou 2008/ v tvare krídeľ, sú pokračovaním honosného objektu. Každá časť a teda krídlo má samostatný charakter a teda spája ich len prepojovacia, presklenná časť v celom prvom podlaží: recepcia, reštaurácia, ako stred stavby. Na poschodiach krídla spája len presklená hala.

Celý komplex prekrývajú valbové strechy, je zateplený a disponuje inžinierskymi sieťami: plyn- plynová kotolňa, verejná kanalizácia, verejný vodovod, elektrina.
Kúrenie a ohrev TUV je zabezpečené plynovým kotlom.

Na poschodiach novostavby sú časti prepojené iba halou, schodiskom a osobným výťahom na oboch podlažiach. Hala je využívaná ako spoločenská miestnosť na 2 a 3 nadzemnom podlaží doplnená stolíkmi a sedacou súpravou.
Dve nadzemné podlažia a teda vzniknuté krídla majú chodbu a po 4 izby na každom podlaží a na oboch stranách/ krídlach/ sa nachádza spolu 16 samostatných izieb a zázemie pre personál, sklad prádla.

Prvá časť vytvorená z pôvodných meštianskych domov:
- nadzemné podlažie: 2 apartmány, denná miestnosť, pre zamestnancov: WC pre ženy a WC pre mužov, správa penziónu, schodisko.
- nadzemné podlažie: schodisko, dva apartmány, kongresová miestnosť s WC pre ženy a WC pre mužov.

Penzión je využívaný a v plnej prevádzke, ponúka kongresovú miestnosť, rozľahlú reštauráciu, upravený pozemok, terasu čo ponúka veľké možnosti využitia. Vlastné parkovacie miesta v garáži v pivničných priestoroch, izby pre 44 hostí, vybavenú kuchyňu, chladiacu miestnosť, sklady, šatne a WC ženy, WC muži pre personál, WC pánske, WC dámske pre hostí, ale aj bezbariérové WC.

V pivničných priestoroch je pripravený priestor na wellnes aj so zázemím, garáže, technické zariadenie budovy: voda, kanalizácia, kúrenie, elektrika, klimatizácia, plyn.

Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno, dvojposteľových izbách a apartmánoch pre 2 až 4 osoby s kapacitou spolu až 44 lôžok, každá izba má kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV - SAT, minibar.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v RK. Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, neváhajte ma kontaktovať pre poskytnutie bližších informácii a za účelom obhliadky.

DISPOZÍCIA:

1. podzemné podlažie: schodisko, výťah, chodba, šatňa muži, šatňa pre ženy, sklad prádla, masážna miestnosť, 2x sauna, oddychová časť, garáž pre 15 osobných automobilov, autovýťah, TZB /technické zariadenie budovy: voda, kanalizácia, kúrenie, elektrika, klimatizácia, plyn/
1. nadzemné podlažie: zádverie, denná miestnosť, chodba, schodisko, WC zamestnanci pre ženy, pre mužov, správa penziónu, apartmán, sklad, reštaurácia, prednášková miestnosť, terasa, WC pre mužov, WC pre ženy, WC pre imobilných, autovýťah, átrium, sklad, bar, kuchyňa, sklad prádla, recepcia
2. nadzemné podlažie: 8 x izba s kúpeľňou, predsieňou, / všetky vybavené posteľami, stolom, skriňou, stoličkami, základným servisom/, 4x apartmán, schodisko, výťah, sklad prádla
3. nadzemné podlažie: 8 x izba s kúpeľňou, predsieňou, / všetky vybavené posteľami, stolom, skriňou, stoličkami, základným servisom/, schodisko, výťah, sklad prádla, chodba, hygiena

VÝHODY:

Udržiavaná nehnuteľnosť s neustálou starostlivosťou robí z nehnuteľnosti okamžite, plne využiteľný a funkčný hotel. Dobre rozbehnutý rodinný biznis, vhodný na pokračovanie v podnikaní, objekt s ubytovaním, stravovaním, vhodne pre oslavy, stretnutia ....

MESAČNÉ NÁKLADY:

Na celý objekt je vypracovaný certifikát "A" v čase vydania certifikátu v r. 2008, teda budova ako celok je energeticky nenáročná stavba.

LOKALITA:

Vyhľadávaná lokalita návštevníkmi zo Slovenska, ale i zahraničia.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vhodné pre náročných klientov, možnosť investovať a zároveň podnikať v pohodlí vlastného rodinného penziónu.

"Investícia do budúcnosti pre celú rodinu"
vyhľadávaná lokalita
zateplená
elektrina, voda, plyn, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
trieda
773 m²
1300 m²
1840 m²
áno
áno
2008
3

Martina Makovinská

Realitný maklér Prievidza, Žiar nad Hronom

0949... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0949 683 756 martinamakovinska[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Prievidzi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Prievidzi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Prievidzi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Prievidzi.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66409 martinamakovinska[at]haloreality.sk 2000000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Martina je milá, ústretová veľmi šikovná proste odborníčka vo svojom odbore urobí maximum pre spokojnosť klienta.Daniela Pistová
  • P. Makovinska moc Vám Ďakujeme . Úžasná spolupráce. Stě skvělá. Ďakujeme. Edita Schusterová, Monika Kožikova
  • Veľmi milá pani Makovinská veľmi príjemný a ochotný prístup vysvetlene do detailov skvelá komunikácia a starostlivosť prezentácia a poradenstvo na viac ako profesionálnej úrovni ďakujeme ze sa o nás počas predaja bytu takto ochotne stará.S pozdravom Mariana .M
  • Veľmi spoľahlivá a milá a ústretová.Margita M.
  • Maťka je neskutočná maklérka, kupoval som cez ňu investičný byt, všetko vybavila, prišiel som len na podpis. Zároveň mi ho do týždňa aj prenajala, pričom som nemusel ani len prísť, nakoľko som z iného mesta. Maximálne odporúčam, topka.Ďakujem L.K.
  • Ďakujem pani Makovinskej za profesionálny a veľmi príjemné rokovanie počas celého stretnutia. Prajem veľa ďalších úspechov celému kolektívu. Ing. Vladimír Zachar
  • Jednoznačne odporúčam všetkým profesionálny prístup ochota komunikovat kedy kolvek sme sa obrátili na pani maklerku, ak budeme ešte niekedy využívať vaše služby, tak určite s pani Makovinskou. Veľké ďakujem. Erika Letrichova
  • Som velmi spokojna so sluzbami p. Makovinskej. Je ustretova, spolahliva, mila a s profesionalnym pristupom. Super makler, s pozdravom Mackova.
  • Je spolahliva a precizna a velmi ochotna max. pomoct. Super Makler.
  • Profesionalny a mily pristup. Spolahliva, ustretova a ochotna. SOM VELMI SPOKOJNA S JEJ SLUZBAMI. Uzastna maklerka. Doporucujem, Mackova.
  • Ďakujeme za rýchly predaj našej nehnuteľnosti pani Makovinskej, veľmi milá, ústretová, rýchla a seriózna pani maklérka-odborníčka vo svojom odbore, jednoznačne ju odporúčame... I.J.
  • Spokojná klientka po podpise zmlúv jednoizbového bytu v Handlovej, na fotke s manažérkou pobočky Martinou Makovinskou.

REALITNÝ MAKLÉR Prievidza
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia