Investičná ponuka.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Donovaly, priestranný zariadený apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly - Apartmánový dom PANORÁMA - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na na predaj dvojizbový zariadený priestranný apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome Panoráma. Byt o rozlohe 64m².

Cena apartmánu je uvedená bez DPH.

Predajná cena s DPH je 230.000 EUR

DISPOZÍCIA:

• Vstupná predsieň: Po vstupe do apartmánu vás privíta priestranná predsieň, ktorá je vybavená úložnými priestormi, ideálna na odkladanie kabátov, topánok a ďalších osobných vecí.
• Obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou: Veľkorysá obývacia izba je prepojená s jedálenským kútom a modernou kuchyňou, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi ako sú rúra na pečenie, indukčná varná platňa, chladnička a mraznička. Tento otvorený priestor poskytuje príjemné miesto na relax a spoločné stolovanie.
• Špajza: Z kuchyne je prístup do menšej miestnosti, ktorá slúži ako špajza. Tento priestor je ideálny na uskladnenie potravín alebo iných vecí, čím zvyšuje funkčnosť apartmánu.
• Spálňa: Apartmán disponuje jednou spálňou, ktorá ponúka dostatok priestoru na pohodlný spánok a oddych. Je vhodná pre páry alebo jednotlivcov, ktorí ocenia ticho a súkromie.
• Kúpeľňa: Priestranná kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, ktorá ponúka možnosť relaxácie po náročnom dni. Súčasťou kúpeľne je tiež práčka, toaleta a bidet, čo zvyšuje komfort a praktickosť priestoru.

Táto premyslená dispozícia zaručuje maximálne využitie priestoru a pohodlie pre jeho obyvateľov.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Apartmán sa nachádza v modernom apartmánovom komplexe Panorama, ktorý bol nedávno postavený a je vo výbornom stave. Budova aj samotný apartmán boli postavené s dôrazom na kvalitu a funkčnosť, čo sa odráža na celkovom vzhľade a technickom stave nehnuteľnosti.
Celkovo je nehnuteľnosť vo výbornom stave, bez nutnosti akýchkoľvek dodatočných investícií do rekonštrukcií či opráv, čo ju robí ideálnou na okamžité užívanie alebo prenájom.

VÝHODY:

1. Výborná poloha priamo na zjazdovke: Apartmán sa nachádza v komplexe Panorama, čo zabezpečuje jedinečnú polohu priamo na zjazdovke. Táto centrálna lokalita je ideálna pre milovníkov zimných športov, a zároveň ponúka jednoduchý prístup do centra s obchodmi a reštauráciami.
2. Skvelé napojenie na turistické a cyklotrasy: Okrem zimných športov je apartmán ideálny aj pre letné aktivity, keďže sa nachádza v blízkosti turistických trás a cyklotrás, ktoré vedú priamo z apartmánového komplexu.
3. Kompletné vybavenie: Apartmán je vybavený všetkým potrebným pre pohodlné bývanie. Obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou je moderná a priestranná, kuchyňa obsahuje vstavané spotrebiče ako rúra, indukčná varná platňa, chladnička a mraznička.
4. Úložné priestory: Apartmán ponúka praktické riešenia pre uskladnenie vecí. Okrem vstupnej predsiene s úložným priestorom má kuchyňa aj samostatnú miestnosť využiteľnú ako špajza alebo sklad.
5. Pohodlná kúpeľňa: Kúpeľňa je priestranná a vybavená rohovou vaňou, práčkou, toaletou a bidetom, čo zaručuje maximálny komfort.
6. Komplexná vybavenosť strediska: Okolie apartmánu ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie aj aktívny oddych – obchody, reštaurácie a ďalšie služby sú v pešej dostupnosti.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné výdavky spojené s prevádzkou apartmánu sú približne 120 EUR. Táto suma zahŕňa poplatky za energie a poplatok správcovi vo výške 60 EUR, ktorý pokrýva služby ako údržba budovy, starostlivosť o trávnik, zimná údržba, a ďalšie potrebné práce.

LOKALITA:

Apartmán sa nachádza v horskom komplexe Panorama, ktorý je známy svojou vynikajúcou polohou priamo na zjazdovke a jednoduchým prístupom k turistickým a cyklistickým trasám. Lokalita je ideálna pre milovníkov prírody, turistiky a zimných športov, ale aj pre tých, ktorí hľadajú kľud a relax v horskom prostredí.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento 2-izbový apartmán v komplexe Panorama predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť v atraktívnej horskej lokalite s vysokou návratnosťou investície. Poloha priamo na zjazdovke a centrálna dostupnosť všetkých služieb a aktivít robí z tohto apartmánu ideálne miesto pre zimné aj letné rekreačné pobyty.

Apartmán ponúka vysoký komfort bývania vďaka modernému a kvalitnému vybaveniu, premyslenej dispozícii a výbornému stavu nehnuteľnosti. Možnosť odpočtu DPH pridáva investičnú hodnotu, čo ocenia najmä podnikatelia a investori.
Výhodou je aj bezchybný stav budovy a celková starostlivosť o komplex, čo zaručuje, že nehnuteľnosť si dlhodobo udrží svoju hodnotu. Tento apartmán je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo malé rodiny, ktoré chcú vlastniť kúsok prírody s pohodlným zázemím v jednom z najžiadanejších horských stredísk na Slovensku. Z hľadiska prenájmu ide tiež o atraktívnu možnosť, keďže Donovaly sú celoročne vyhľadávanou destináciou.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dvojizbový apartmán ? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

"Investičná ponuka."
izieb
64 m²
osobné
4/4
áno
áno
2010

Marián Halabuk

Realitný maklér Banská Bystrica, Brezno

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 806 395 marianhalabuk[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Banskej Bystrici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Banskej Bystrici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Banskej Bystrici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Banskej Bystrici.

35000
zazmluvnených klientov
5002
recenzií od klientov
64296
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67190 marianhalabuk[at]haloreality.sk 191667
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľmi dobrý predajca, predal mi už dve nehnuteľnosti. Ďakujem, Pavel Hronec
  • Dobrý deň, s pánom Halabukom sme boli veľmi spokojný je to profesionál, dakujem. L. H. Nové Zámky
  • Seriózny prístup, vždy ochotný.... Peter Szabo
  • Vysoká profesionalita, ľudský prístup a ochota! MZ
  • Som spokojná so službami p. Halabuka. Profesionálny, slušný maklér.
  • Rychle jednanie, ustretovost, ochota, Breznicky
  • Boli sme veľmi spokojní so službami od p. Halabuka a realitnej kancelarie, aj s osobným prístupom. Peter M.
  • 100% spokojnosť, ustretový, profesionálny prístup. Petrinec
REALITNÝ MAKLÉR Banská Bystrica
35000
zazmluvnených klientov
5002
recenzií od klientov
64296
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia