Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Považská Bystrica, - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj zachovalý 2-izbový byt na sídlisku Stred v Považskej Bystrici, ktorý sa nachádza na 4/5 poschododového panelového bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA:

rozloha bytu ponúka 40m² priestoru, ktorý pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynským kútom, obývacia izba, spálňa a murovaná kúpeľňa s WC.
Ku bytu prislúchajú aj dve samostatné lóggie - jedna z obývacej izby a druhá zo spálne.
Orientáciana obývacej izby a spálne na svetové strany je na severo-západ.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt je v zachovalom pôvodnom stave, pred cca 10-timi rokmi boli vymenené plastové okná, predáva sa po dohode zariadený.

BYTOVÝ DOM:

je v správe OSBD, je v dobrom a zachovalom stave, pred 9-timi rokmi bola zateplená fasáda a strecha, taktiež prebehla rekonštrukcia lóggii. Upratovanie spoločných priestorov je zahrnuté v cena nájomného.
Za bytovým domom je schválené vybudovanie parkoviska s rampou a jedným parkovacím miestom pre každý byt.

VÝHODY:

dohoda na cene možná, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, možnosť kúpiť zariadený, ihneď k dispozícii, už čoskoro vlastné parkovacie miesto.

MESAČNÉ NÁKLADY:

175 Eur (1 osoba).

LOKALITA:

byt sa nachádza v dobrej lokalite mesta, kde má v blízkosti na pešo kompletnú občiansku vybavenosť.

NÁZOR MAKLÉRA:

kompaktný dvojizbák s dvomi lóggiami v dobrej lokalite, ideálny ako investičný alebo štartovací byt, nevýhodou je, že ku bytu neprislúcha pivnica.

***Možná dohoda na cene***

Ku tejto nehnuteľnosti nebol vyhotovený energetický certifikát.

Nadštandardný servis a pomoc pri vybavovaní financovania nehnuteľnosti s najlepšími podmienkami na trhu je samozrejmosťou.

"Útulný dvojizbák v centre mesta ihneď k dispozícii."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63768 marcelbreznican[at]haloreality.sk 89000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia