Kvalitné bývanie aj pre najnáročnejších.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Prenčov - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
185 000 €
194 200 €
9 200€ZNÍŽENIE CENY O

Každý deň môžete zažiť harmóniu a komfort v tejto elegantnej novostavbe, nachádzajúcej sa v malebnej obci Prenčov. Táto obec je situovaná v srdci prírody, na úpätí Štiavnických vrchov. Táto novostavba môže byť oázou pokoja a je ideálny na bývanie aj rekreáciu. Či už snívate o bývaní pre rodinu, alebo hľadáte lukratívnu príležitosť na prenájom či podnikanie, tento dom splní vaše sny. Spojený je s útulným dvorom, ideálny pre relax s rodinou či priateľmi.

DISPOZÍCIA:

* chodba
* vpravo 2 izby
* vľavo wc, kúpeľňa + wc, terasa, 1 izba
* oproti kuchyňa s obývačkou

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Novostavba, v stave holodomu

OSTATNÉ ÚDAJE:
- Nové základy, nové priečky z porfixu
- Nové omietky
- podlahové kúrenie
- krbové kachle na drevo
- v izbách rozvod teplého vzduchu z krbovej pece
- odpadový systém zakončený čističkou
- nové rozvody vody
- nová elektroinštalácia
- dom je zateplený
- podlahy odizolované
- stropy sú izolované
- plastové okná- izolačné trojsklo
- v strede obývačky je inštalované stropné okno
- v kuchyni predpríprava na elektrickú varnú dosku
- predpríprava na vonkajšie žalúzie
- predpríprava na kamerový systém
- možnosť internetového pripojenia
- vo dvore - zámková dlažba
- vodovod obecný
- parkovanie bezproblémové aj pred domom
- komora z masívneho kameňa
- pozemok je oplotený

POZEMOK:

- celková plocha pozemku: 621 m² - rovinatý.
- Zastavaná plocha: 162 m²
- záhrada 459 m²
- komora 18 m²

NÁZOR MAKLÉRA:

Táto nehnuteľnosť ponúka jedinečnú kombináciu tradičných a moderných prvkov. Komora je vyrobená z masívneho kameňa, čo jej dodáva rustikálny a autentický vzhľad. Zvyšok stavby je moderný bungalov, ktorý spĺňa najnovšie štandardy energetickej efektívnosti a ekologickej udržateľnosti. Tento moderný dom je navrhnutý tak, aby vyhovoval požiadavkám aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vďaka kombinácii kvalitných materiálov a inovatívnych riešení je táto nehnuteľnosť ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné a ekologicky úsporné bývanie či miesto na rekreáciu.
Dohodnite si obhliadku ešte dnes na 0905 500 534.

"Kvalitné bývanie aj pre najnáročnejších."
izieb
trieda
162 m²
108 m²
95 m²
621 m²
áno
áno
2023
tvárnice
pozemok
bungalov

Andrea Fábry Kubišová

Realitný maklér Lučenec

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 500 534 andreafabry[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Banskej Štiavnici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Banskej Štiavnici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Banskej Štiavnici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Banskej Štiavnici.

35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67187 andreafabry[at]haloreality.sk 185000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia