Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Trnava, Trnava-sever, Priečna - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 2-izbový byt o veľkosti 48,81 m² + balkón o veľkosti 4,05 m² v Trnave v novej modernej štvrti ARBORIA. Byt sa nachádza v novostavbe na 2. poschodí v 6-poschodovom bytovom dome s podzemným garážovým státím, ktoré je možné k bytu dokúpiť za príplatok 15.000 EUR. Majitelia bytu majú k dispozícii aj suterénnu miestnosť na odkladanie kočíkov a bicyklov.

BYT:
V byte sú osadené plastové okná s izolačným trojsklom, bezpečnostné protipožiarne dvere ASSA ABLOY (SHERLOCK), laminátové podlahy, sanita, interiérové dvere s obložkami. Kúrenie je v byte ústredné (plechové radiátory), v kúpeľni sa nachádza elektrický rebríkový radiátor. Do bytu je privedený optický internet (SWAN, ORANGE, TELEKOM).

DISPOZÍCIA:

Zo vstupnej chodby bytu sa napravo vchádza do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, vľavo sa nachádza priečkou oddelený priestor pre komoru alebo samostatný šatník a priamo oproti vchodovým dverám sa otvoreným vstupom vchádza do obývacej miestnosti s balkónom. V nej sa napravo rozprestiera kút pripravený na osadenie kuchynskej linky a naľavo je vstup do spálne. Obidve miestnosti sú orientované na juhozápad a v obidvoch miestnostiach je zabudované pasívne vetranie.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je nový, ešte neobývaný v novostavbe skolaudovanej v novembri r. 2022.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je zateplený, vybavený výťahom a el. vrátnikom, obklopuje ho zeleň, príjemné prostredie s lavičkami a detským ihriskom. Vo vedľajšom vchode bytového domu sa na prízemí nachádza zubná klinika.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v bytovom komplexe Arboria, ktorý patrí v dnešnej dobe medzi najlepšie lokality v Trnave hlavne vďaka jeho rýchlemu rozvoju, športovým areálom, detským ihriskám, výbornému napojeniu na D1, kompletnej občianskej vybavenosti. V pešej dostupnosti sa nachádza aj mestská plaváreň, OC GALÉRIA, S1 Center, Möbelix .

Na aktívny oddych po práci môžete využiť priestranné multifunkčné ihrisko a workoutové prvky v neďalekom Relax parku, vedľa ktorého sa nachádza aj výbeh pre štvornohých miláčikov.

VÝHODY:

- nízke náklady na bývanie
- rozvíjajúca sa obytná štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou
- komunitné akcie
- bezbariérový prístup
- v prípade záujmu je možné dokúpiť garážové státie

NÁZOR MAKLÉRA:

Byt odporúčam na bývanie najmä mladým párom, nakoľko sa nachádza v modernej a dobre vybavenej obytnej štvrti mesta, kde sa stavajú nové bytové komplexy, pribúda stále viac zelene a kde sa usporadúvajú priateľské komunitné akcie, vďaka ktorým tu vzniká čoraz silnejšia susedská komunita.
Kúpa tohto bytu je tiež dobrou investíciou pre každého, kto si chce prenájmom zabezpečiť pasívny príjem.

"Nový slnečný 2-izbový byt s balkónom v modernej štvrti ARBORIA voľný ihneď"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
63929 jankacurillova[at]haloreality.sk 157000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia