Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Utekáč, PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V obci Utekáč ponúkame na predaj trojizbový byt prerobený na štvorizbový . Obec Utekáč ktorej história siaha do roku 1241, leží v údolí Veporských vrchov s nadmorskou výšku od 450 do 910 m nad morom, až po Fabovu hoľu 1 438,8 m n. m. Orientácia celého bytu je na východ a západ, čo ponúka krásny pohľad na východ a aj západ slnka v údolí hôr . Samotný byt je na druhom poschodí vo štvorposchodovom panelovom obytnom dome. Celková výmera bytu je 68m² a aj vlastná pivnica.
Celá prerábka bytu bola riešená pre viac člennú rodinu.
Po vstupe do bytu sú napravo dve izby. Ich vstup rozdeľuje vstavaná skriňa, pričom v jednej z izieb je aj balkón. Vľavo je prvá samostatná toaleta, ďalší vstup vľavo je do kuchyne. Pred samotnou kuchyňou je ešte vľavo kupeľna v ktorej je vaňa, toaleta a výklenok na práčku.
V kuchyni sa nachádza okrem barového pultu, kuchynská linka, umývačka, šporák a i. V chodbe priamo sa prechádza do veľkej izby, ktorá je rozdelená na dve samostatné izby. Sem je vstup možný aj cez kuchyňu.
V byte sú všetky prípojky - voda, elektrina, plyn. Vykurovanie je zabezpečené centrálne cez kotolňu.Celá nehnuteľnosť je v ponuke, tak ako je zariadená. V prípade potreby nie je problém jej vypratanie. Vlakové a autobusové nástupište je cca 250m od vchodu. Do potravín je to len o pár metrov ďalej.

NÁZOR MAKLÉRA:

Je to veľmi pekný byt k okamžitému bývaniu. Mne osobne sa strašne páči, ako je celý byt rozdelený. No samotný výhľad je veľmi pekný, pri varení ponúka pohľad na hory a balkón na údolie celej obce. Hubárčenie, rybolov, poľovníctvo, turistika, v zime lyžovanie, história pamiatok to to všetko je tu vaše navôkol.

"Útek do hôr "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64065 tomasmuzik[at]haloreality.sk 27000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia