Oáza pokoja a pohodlia na Bakossovej ulici.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Banská Bystrica, Bakossova ulica

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
180 000 €

Ponúkame vám príležitosť získať veľkometrážny trojizbový byt s tromi loggiami a jedným balkónom v Banskej Bystrici, v žiadanej lokalite na ulici Bakossova. Tento byt sa nachádza na treťom poschodí a podstúpil čiastočnú rekonštrukciu. Byt je slnečný orientovaný na juhozápad s rozlohou 74m². K bytu prináleží murovaná pivnica.

DISPOZÍCIA:

Vstupnými dverami sa dostaneme do priestrannej chodby, z ktorej je prístup do nepriechodnej detskej izby a do obývačky, ktorá je priechodná so spálňou. Výhodou tohto bytu je, že z každej izby je možný výstup na balkón alebo loggiu. Z chodby prechádzame do kuchyne, kde sa nachádza komora a jedálenská časť, ako aj do kúpeľne a samostatného WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. V izbách a chodbe boli vymenené plastové okná, kuchynská linka, pôvodné drevené parkety boli zrekonštruované. V izbách a na chodbe je nová elektroinštalácia, stierky. Jadro v pôvodnom ale udržiavanom stave.

ROZMERY IZIEB:
* Predsieň - 3,45 x 1,83m²
* Chodba - 1,87 x 1,53m²
* Kuchyňa - 1,78 x 6,28m²
* komora - 1,79 x 0,79m²
* Kúpeľňa - 1,56 x 1,56m²
* WC - 0,82 x 1,17m²
* izba - 3,45 x 5,28m²
* izba - 3,45 x 3,58m²
* izba x 3,43 x 3,43m²
* pivnica - 1,25 x 1,85m²

BYTOVÝ DOM:

Už pri samotnom vstupe do domu vidieť zrekonštruovaný vstup, dom je zateplený. V bytoch prebehla už aj výmena spoločných rozvodov vody. V roku 2024 by sa mal zrekonštruovať výťah.

VÝHODY:

Byt sa nachádza v centre mesta, čo znamená, že všetky inštitúcie, obchody, reštaurácie a kaviarne sú v pešej dostupnosti. Blízkosť historického centra pridáva byt na hodnote a poskytuje kultúrne a spoločenské zážitky na dosah. Ulica je prepojená s hlavnými dopravnými tepnami, čo je dobré cestovanie v rámci mesta aj mimo neho. Verejná doprava je efektívna a dostupná, čo je veľkou výhodou pre ľudí bez vlastného auta alebo tých, ktorí preferujú tento spôsob prepravy.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačný zálohový predpis vo výške 220EUR. Náklady na elektrinu sú vo výške 40 EUR a plynu 10 EUR mesačne.

Dohoda na cene možná.

LOKALITA:

Bakossova ulica v Banskej Bystrici je jednou z významných ulíc tohto historického mesta. Nachádza sa v centre mesta, čo ju robí atraktívnou pre miestnych obyvateľov aj návštevníkov.
Aj keď je Bakossova ulica v centre mesta, je obklopená krásnou prírodou. Z tejto ulice máte blízko k mestskému parku a turistickým chodníkom, ktoré vedú do okolitých hôr.
Kombinácia centrálnej polohy, dostupnosť prírody a kvalitnej infraštruktúry robí z bytu na Bakossovej ulici ideálne miesto pre rodinu, mladých profesionálov aj starších obyvateľov. Byt ponúka vysokú kvalitu života, kde je všetko potrebné na dosah.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento byt ideálnym miestom pre pohodlný život. Jeho umiestnenie v tejto dobre dostupnej lokalite len pridáva na jeho atraktivite.

"Oáza pokoja a pohodlia na Bakossovej ulici."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
74 m²
osobné
3/8
juho-západ
áno
áno
áno
áno
1972
panelová

Marián Halabuk

Realitný maklér Banská Bystrica, Brezno

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 806 395 marianhalabuk[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Banskej Bystrici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Banskej Bystrici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Banskej Bystrici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Banskej Bystrici.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66694 marianhalabuk[at]haloreality.sk 180000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Som spokojná so službami p. Halabuka. Profesionálny, slušný maklér.
  • Boli sme veľmi spokojní so službami od p. Halabuka a realitnej kancelarie, aj s osobným prístupom. Peter M.
  • Vysoká profesionalita, ľudský prístup a ochota! MZ
  • Dobrý deň, s pánom Halabukom sme boli veľmi spokojný je to profesionál, dakujem. L. H. Nové Zámky
  • 100% spokojnosť, ustretový, profesionálny prístup. Petrinec
  • Rychle jednanie, ustretovost, ochota, Breznicky
  • Seriózny prístup, vždy ochotný.... Peter Szabo
  • Veľmi dobrý predajca, predal mi už dve nehnuteľnosti. Ďakujem, Pavel Hronec
REALITNÝ MAKLÉR Banská Bystrica
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia