Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, záhradná chata , , Mokráň Záhon - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj peknú udržiavanú 4 izbovú rekreačnú chatu s rovinatým a slnečným pozemkom, ktorá umožňuje bezproblémové celoročné bývanie. Nehnuteľnosť sa nachádza v záhradkárskej oblasti mestská časť Bratislava II - Trnávka.
Poskytuje plnohodnotné bývanie porovnateľné s rodinným domom (prihlásenie k trvalému pobytu na adrese). Nachádza sa v krásnom prostredí priamo pri Zlatých pieskoch.

Murovaná chata s obytným podkrovím so zastavanou plochou 69 m², úžižková plocha 138 m², rovinatý pozemok o rozlohe 394 m², záhrada 325 m². Chata zateplená a skolaudovaná v r. 2008 v osobnom vlastníctve. Chata je čiastočne podpivničená. Postavená z kvádrov, zateplená minerálnou vatou 10-15cm, vonkajšia fasádna omietka, strecha – pálená škridľa s tepelnou izoláciou, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné dvere, plávajúce parkety, vinyl, kvalitné drevené interiérové dvere a zárubne, drevené schodisko osadené kovovým zábradlím, kvalitné obklady a dlažby v 2 kúpeľniach, rozvody vody, nehnuteľnosť je vymaľovaná. Príjemnu atmosféru chaty dodajú farby v izbách.
Okolie chaty je zatrávnený, zámková dlažba, chodníky, zastrešená plocha pre parkovanie.
Dominantou chaty je krb, ktorý má kvalitnú teplovzdušnú francúzsku vložku - super izol 4 cm, spodná časť krbu je mramor. Príjemne vykúri celú chatu pomocou prieduchov.
Chata je vyladená na bývanie všetkými zmyslami, poskytuje komfort počas leta a zimy. Majitelia nehnuteľnosti udržiavajú chatu v dobrom stave.

MESAČNÉ NÁKLADY:

- sú 160 eur na mesiac pre 2 osoby.

Na pozemku je elektrika, TV a internet od spoločnosti DIGI (satelit). Odpad je riešený čističkou odpadových vôd. Používa sa na čistenie odpadových vôd technológiu kontinuálneho prietokového systému. Táto technológia je najmenej nákladná - ušetríte tak čas a peniaze. Čistenie vody prostredníctvom čističky odpadových vôd je čisté a ekologické. Vlastná studňa - úžitková voda (kvalita je kontrolovaná rozbormi vody - spĺňa parametre ako pitná, v areáli je mestská voda a dá sa napojiť na chatu).
Vykurovanie je riešené krbom alebo elektrickým kotlom prostredníctvom radiátorov (úsporné hlavice), ako aj ohrev teplej vody bojierom.

DISPOZÍCIA:

Dispozičné riešenie vhodne rozdeľuje dennú a nočnú časť chaty.
Prízemná časť chaty pozostáva: vstupom do zimnej a letnej záhrady, ktorá má sklené prestrešenie, je zatvorená, položené sú kvalitné drevené parkety, plastové okná a dvere, dlažbu a zostavu na sedenie. Bezpečnostné dvere Vám otvárajú dvere do krásneho obytného priestoru: samostatná plne vybavená kuchyňa - kuchynská linka s elektr. spotrebičmi, položená plávajúca podlaha, jedálenská časť. Pri kuchyni sa nachádza komora, kde si uložíte nielen svoje zaváraniny. Veľkým prínosom chaty je podpivničenie, kde je pivnica. Je to technická miestnosť, kde je umiestnený bojler a kotol. Na prízemí nájdete aj kúpelňu so sprchovým kútom a toaletou. Prirodzené svetlo do kúpeľne prinesie okno v kúpeľni. Zaujímavosťou dispozičného riešenia je veľkopriestor obývacej izby s krbom a výstupom na krytú terasu. Zastrešená terasa je uzatvorená (dá sa odkryť) s príjemným sedením. Na terase je hydromasážna vírivka, ktorá sa dá využívať v lete, v chladnejšom období. Vírivka je skvelou možnosťou celoročného relaxu v pohodlí domova.
- Schodisko oddeľuje nočnú časť chaty, je drevené a osadené moderným kovovým zábradlím.
- Podkrovie poskytuje dostatok priestoru na bývanie: 3 x samostatná izba - spálňa, zároveň dostatočný úložný priestor, šatník, kúpelňa s vaňou a toaletou, priame svetlo prinesie okno v kúpeľni.

Na pozemku je k dispozícii dreváreň, dielňa, zastrešené parkovacie státie pre dve autá s elektrickou dvojgarážovou bránou ovládané na diaľkové ovládanie. Pozemok je kompletne oplotený - murovaný plot, vstupná bránka, vjazdová brána.
Letné večery spríjemní atmosféru letné posedenie na vonkajšej terase so záhradnou hojdačkou a murovaným záhradným grilovacím krbom.
Nasadené sú ovocné a okrasné stromy, kríky, trávy, kvety.

VÝHODY:

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite záhradkárskej oblasti. Celá záhradkárska oblasť je oplotená, vstup je riešený cez vstupnú bránu -vjazd do záhradkárskej oblasti je riešený z dvoch strán automatickou bránou, ktorá sa ovláda ovládačom na diaľku a zároveň mobilným telefónom. K vstupnej bráne vedie príjazdová cesta. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: zdravotné stredisko, lekáreň, AVION Shopping Park, OC KORZO, IKEA, HORNBACH, XXXLutz,Decathlon, Sconto nábytok, Kaufland, LIDL, kaviarne, reštaurácie, pošta, Deichmann, kvetinárstvo, kaderníctvo, Barber, papierníctvo, cukráreň.

Dobrá dostupnosť do centra mesta, na všetky smery, na diaľničný obchvat.

NÁZOR MAKLÉRA:

Chata je celoročne udržiavaná, na peknom slnečnom pozemku. Záhrada je priestranná, vhodná na relax. Spolu s pozemkom a chatou sa odkupuje spoluvlastnícky podiel na príjazdovej ceste, na väčšom parkovacom mieste v záhradkarskej oblasti, na spoločných priestoroch (dielňa, sklad) v záhradkárskej oblasti. Spoluvlastníci môžu využívať spoločné priestory aj vybevenie dielne. Dostupnosť všetkými smermi, občianska vybavenosť.

Ak Vás ponuka oslovila, rada Vás privítam a prevediem obhliadkou nehnuteľnosti.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes.

"Unikátna atmosféra bývania "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
64278 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 345000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia