Ekologický štvorizbový rodinný dom, pivnica, kompletná rekonštrukcia

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Hrubý Šúr - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
259 900 €
279 500 €
19 600€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame Vám na predaj ekologický 4-izbový rodinný dom s pivnicou a kompletnou rekonštrukciou, v obci Hrubý Šúr. Tento dom disponuje úžitkovou plochou 153 m², na pozemku s veľkosťou 451 m² a na zastavanej ploche 112 m². Dispozičné riešenie domu je navrhnuté architektom, s ohľadom na maximálne a efektívne využitie, s dôrazom na prírodné drevené trámy pôvodnej konštrukcie domu, ktoré výtvarne a kompozične dopĺňajú jedinečnú atmosféru interiéru a originalitu domu. Na tento stavebný prvok nadväzuje drevená podlaha vo všetkých izbách, na terase domu a na schodoch.

DISPOZÍCIA:

Prízemie domu s plochou 82m², tvorí vstupná predsieň, z ktorej po ľavej strane sa nachádza veľká priestranná obývacia izba, s francúzskym oknom, so vstupom na terasu, priestorovo prepojená s jedálenským a kuchynským kútom. Z časti kuchynského kúta, pri interiérovom schodišti, ktorým sa dostaneme do podkrovia, je vstup do chodby, s technickou miestnosťou a samostatnou izbou so vstupom do kúpeľne.
Po pravej strane od vchodu sa nachádza samostatná izba so vstupom do kúpeľne a priamo samostatná toaleta. Vedľa kúpeľne sa nachádza technická miestnosť.
Podkrovie s plochou 40m², tvorí samostatná izba s vlastnou kúpeľňou (sprchový kút) a toaletou.
Pod časťou domu je samostatná pivnica, do ktorej sa vchádza samostatným schodišťom z exteriéru, s výmerou 24m².

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Kompletná rekonštrukcia bola zrealizovaná v tomto rozsahu:
• kompletne urobené nové rozvody,
• nová strecha,
• zateplenie domu,
• nové omietky v exteriéri aj v interiéri,
• izolácia pod strechou,
• predpríprava na klimatizáciu,
• vymenené nové hliníkové okná s najvyššími parametrami kvality s akustickou a tepelnou izoláciou,
• tepelné čerpadlo (zabezpečený maximálny komfort a efekt pri vykurovaní a príprave teplej vody),
• predpríprava na kuchynskú linku,
• podlahové kúrenie, v kombinácii s radiátormi v časti podkrovia,
• vstupná diaľkovo otvárateľná brána,
• vodovodná šachta,
• predpríprava na napojenie obecnej kanalizácie.

Rodinný dom sa predáva v stave holodomu. Po dohode na cene, je možné dokončenie kúpeľní / zázemia, výberu interiérových zárubní a dverí, kuchynskej linky vrátane spotrebičov, podľa štandardu a vkusu, budúceho majiteľa. Dom je kúpou voľný k nasťahovaniu. Parkovanie je možné priamo pred automatickou bránou na diaľkové ovládanie, ktorá zároveň zabezpečuje aj vjazd na parkovacie státie vedľa domu. Parkovacie státie vytvára dostatočný priestor na realizáciu prístrešku pre autá.

K rodinnému domu nie je vytvorený energetický certifikát, z tohto dôvodu uvádzame kategóriu G, avšak energetické parametre sú na veľmi ideálnej úrovni nízkej spotreby.

VÝHODY:

• kompletná rekonštrukcia s dôrazom na ekológiu s tepelným čerpadlom,
• dispozičné riešenie domu je navrhnuté architektom,
• možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv,

LOKALITA:

Obec Hrubý Šúr leží 6 km od okresného mesta Senec a len 25 km od hlavného mesta Bratislava. V okolí obce, najmä pri Malom Dunaji a jeho ramene, sa rozprestierajú lesy. V obci sa nachádza materská a základná škola, potraviny, športový areál. V blízkom okolí sa nachádza jazero, ideálne pre príjemné prechádzky a oddych v prírode.

Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky.

"Ekologický štvorizbový rodinný dom, pivnica, kompletná rekonštrukcia"
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
trieda
112 m²
153 m²
119 m²
451 m²
16x28
áno
áno
tehlová
pozemok
klasický
2

Viliam Smerek

Realitný maklér Senec II.

0918... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0918 913 772 viliamsmerek[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Senci podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Senci, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Senci

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Senci.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66325 viliamsmerek[at]haloreality.sk 259900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľmi pekne ďakujem za pomoc pri kúpe nehnuteľnosti pánovi Smerekovi. Celý proces bol vďaka nemu bezproblémový, vysvetlený, zorganizovaný a expresne rýchle realizovaný. Pán Smerek ochotne odpovedal na všetky otázky aj mimo štandardných pracovných hodín. Ďakujem ešte raz a budem odporúčať! :) Tatiana Nagyova
  • Dobrý deň, ďakujem veľmi pekne p. Smerekovi za spoluprácu, s ktorou som bola veľmi spokojná. Zrozumiteľne mi všetko vysvetlil, mal trpezlivosť. Dokumentácia, fotografie na profesionálnej úrovni. Teším sa v budúcnosti na ďalšiu spoluprácu.Lucia Baškovič
  • Profesionálny prístup, príjemné vystupovanie, výborná komunikácia. I.M.
  • Spolupráca bola výborná, pán Smerek je profesionál ako sa patrí, vždy ochotný, ústretový, nebol žiaden problém, ktorý by nevedel vyriešiť, ak budem potrebovať služby realitného makléra, určite sa znovu na neho obrátim. Andrea U.
  • Ďakujem veľmi pekne, fotky sú perfektné a aj text k bytu je napísaný dokonale. Ste profesionál vo svojom obore. Zuzana Hrydnová
  • Velka spokojnost za profesionalny pristup, ľudskosť a nekonečnú trpezlivosť. Vrelo odporúčam spoluprácu s p.maklérom V. Smerekom.L.A.
  • Proces prenájmu bytu prebehol expresne a bez problémov. S prístupom p. Smereka sme boli nadmieru spokojní! N.Á.
  • S prácou pána Smereka sme veľmi spokojní. Svoju prácu si vykonáva svedomito. Odporúčame jeho služby. Mária Lazarčíková
  • S panom Smerekom sme boli velmi spokojni, vzdy bol ustretovy, vzdy zdvihol telefon, ma velmi prijemne vystupovanie, komunikacia s nim bola na profesionalne vysokej urovni.Kridlova
  • Predaj nášho bytu prebehol bez problémov a jednanie pána Smereka bolo veľmi profesionálne. Osobne ho môžem vrelo doporučiť. Radoslav Šimuni
  • Super. Profesionálny prístup k práci. Roman Vytykač
  • Ústretový prístup, hľadký priebeh...
REALITNÝ MAKLÉR Senec
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia