Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Jarabá, pod Čertovicou - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

209 000 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom/chalupu v turisticky obľúbenej lokalite pod lyžiarskym strediskom Čertovica - v obci Jarabá. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 469 m², nachádza sa na ňom altánok a na jeho hranici tečie potok Štiavnička.

DISPOZÍCIA:

Chata má celkom 3 podlažia a obytné podkrovie. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s kachľovou pecou a kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a dizajnovým bojlerom na ohrev vody. Na prízemí sa nachádza aj elektrický kotol napojený na ústredné kúrenie.

Na I. podlaží sa nachádza hlavný vchod a priestranná obývacia izba s krbovou pecou.

Na II. podlaži sa nachádzajú dve spálne a pracovný kút. V spálňach sa nachádzajú vstavané skrine a z jednej spálne je výstup na balkón.

V podkroví sa nachádza jeden otvorený priestor, ktorý slúži celý ako spálňa.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Chalupa je postavená z kameňa, betónu a dreva a pôvodne bola kolaudovaná na konci 60-tych rokov. V roku 2022 prešla chata čiastočnou rekonštrukciou - kúpeľňa, bojler, elektrický kotol, boli doplnené 3 nové radiátory, nové napojenie chaty na elektrické vedenie, komínová vložka do jedného z 3 komínov, krbové kachle. Okná sú pôvodné drevené krabicové (okrem podkrovia, tam boli vymenené za plastové. Strecha je plechová bez zateplenia. Chata je napojená na verejný vodovod a kanalizácia je vyvedená do žumpy.

Chalupa sa predáva takmer plne vybavená - majiteľ si berie TV, jednu posteľ, jednu alebo dve z troch chladničiek, pracovný stôl so stoličkou, jednu válendu, kreslá z obývacej izby a komodu. Ostané vybavenie v chate zostáva.

VÝHODY:

Čiastočná ale rozsiahlá rekonštrukcia, blízkosť lyžiarskych stredísk - Čertovica, Ski Bačova roveň, Chopok Juh a Mýto pod Ďumbierom

MESAČNÉ NÁKLADY:

Pri celosezónnom využívaní domu sú približné náklady na elektrinu (a tým pádom aj na vykurovanie a ohrev vody) 120 Eur/mesačne.

LOKALITA:

Obec Jarabá sa nachádza pod sedlom Čertovica v pohorí Nízke Tatry, v úzkej a hlbokej doline, ktorou sa vynie potok Štiavnička. Je najvyššie položenou obcou mikro-regiónu Chopok juh (823 m. n. m.) a zároveň obcou s najnižším počtom obyvateľov. Rozprestiera sa po stranách cesty I. triedy číslo 72 a od okresného mesta Brezno je vzdialená 14 km. Z Jarabej sa dostanete aj na druhú stranu Nízkych Tatier, kde sa nachádza Liptovský Mikuláš, ktorý je vzdialený 40 km. Obec je obľúbená chalupárska lokalita práve pre svoju výhodnú polohu a blízkosť lyžiarskych stredísk - Čertovica, Chopok juh a Mýto pod Ďumbierom.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66099 marianhlavna[at]haloreality.sk 199000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia