Zrekonštruovaný RD s 10-árovým pozemkom v Liptovskom Ondreji

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Liptovský Ondrej - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom s hospodárskou budovou, altánkom, okrasnou záhradou, jazierkom a fontánou, nachádzajúci sa v Liptovskom Ondreji na pozemku o veľkosti 1000 m². Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete a veľkým bonusom je krb, tepelné čerpadlo a sústava 4 fotovoltických panelov s možnosťou dodávky elektriny do distribučnej sústavy. Záhrada disponuje zabudovaným zavlažovaním trávnika s ovládaním cez mobilnú aplikáciu. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa využívaná na zavlažovanie a veľká hospodárska budova o rozlohe 76 m², ktorej súčasťou je garáž.

DISPOZÍCIA:

Do domu sa vchádza smerom od záhrady, vedľa terasy. Cez vstupnú chodbu sa dostanete do ďalšej chodby, ktorá vedie stredom prízemia. Vpravo sa nachádza obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálňou, pričom táto spojená miestnosť má z chodby dva vstupy a môžete do nej vstúpiť cez kuchyňu alebo cez obývaciu miestnosť, z ktorej sa vychádza na terasu. Z kuchyne je priamo vchod do špajze. Na ľavej strane chodby je umiestnená pracovňa a schodisko na 1. poschodie a oproti vstupným dverám je vstup do kúpeľne a do technickej miestnosti. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, vstup na balkón a kúpeľňa, z ktorej je vstup do toalety.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Tehlový dom bol od roku 2003 postupne zrekonštruovaný, má 50 cm hrubé múry a plechovú strechu, ktorá má približne 10 rokov. V dome sú všetky okná s izolačným trojsklom okrem dvoch strešných okien, ktoré majú izolačné dvojsklo. Podlahy sú laminátové, v kuchyni a kúpeľniach je dlažba. Okrem ústredného plynového kúrenia, je možné využívať na kúrenie aj krb v obývacej miestnosti (s prieduchmi do izieb na poschodí) a tepelné čerpadlo. Na prípravu TÚV slúži prietokový plynový ohrievač. Súčasťou kuchynskej linky sú zabudované spotrebiče - vstavaná plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka riadu. V dome je nainštalovaný televízny satelitný systém, v obci sa buduje optické internetové pripojenie.

Murovaná hospodárska budova s plechovou krytinou je rozdelená na 3 miestnosti so samostatným vchodom, pričom jedna z nich slúži ako garáž, ďalšie dve je možné využívať rôznym spôsobom napr. ako dielňu, sklad či dreváreň.

Za domom sa rozprestiera okrasná záhrada s oddychovou zónou, ktorej súčasťou je jazierko, fontána, posedenie v drevenom altánku. Na konci záhrady sú umiestnené fotovoltické panely s orientáciou na juh. Trávnik v záhrade je ľahko udržiavaný vďaka automatickej kosačke a zabudovanému zavlažovaniu s výsuvnými postrekovačmi.

VÝHODY:

* dom vhodný na okamžité bývanie bez potreby ďalšej rekonštrukcie
* upravená okrasná záhrada s jazierkom, fontánou a s posedením v altánku
* tichá lokalita na okraji obce
* variabilita zdroja kúrenia

LOKALITA:

Malebná dedinka Liptovský Ondrej je obklopená čistou prírodou a leží len 6 km od okresného mesta Liptovský Mikuláš. Je vzdialená 5 km od Lyžiarskeho strediska Žiar – Dolinky, 6 km od diaľničného privádzača, 7 km od mesta Liptovský Hrádok a 8,5 km od termálneho kúpaliska v Liptovskom Jáne.

NÁZOR MAKLÉRA:

Dom pôsobí veľmi útulne a je umiestnený na slnečnom pozemku s výhľadom na okolitú prírodu. Záhrada je ideálna na oddych a relax. Odporúčam ho najmä na trvalé bývanie, ale tiež je vhodný ako víkendový dom.

"Zrekonštruovaný RD s 10-árovým pozemkom v Liptovskom Ondreji"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
200 m²
1000 m²
áno
áno
áno
1992
tehlová
pozemok
klasický
2

Ing. Ján Čurilla

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 998 848 jancurilla[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67288 jancurilla[at]haloreality.sk 279000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v Liptovskom Mikuláši s realitnými maklérom Jánom Čurillom.

  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri preberaní záhrady v Liptovskom Mikuláši s realitnými maklérom Jánom Čurillom.

  • Chcem vyslovene poďakovať a veľmi pochváliť tohto pána s pani manželkou. V dobe keď je najväčší dopyt po bytoch v LM bol milý, na všetky dotazy vedel odpovedať a ukázal aj nedostatky ale aj vyzdvihol klady nehnuteľnosti. Ďakujeme.Boris Stacho
  • Spokojní kupujúci pri odovzdávaní trojizbového bytu na Donovaloch, na fotke s realitnými maklérom Jánom Čurillom.

  • Profesionalný prístup, Jozef.
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri preberaní bytu v Liptovskom Mikuláši s realitnými maklérmi manželmi Čurillovými.

  • Veľmi sme spokojní , určite by som odporučil pána Čurillu známym, aj odporučím keď k tomu bude príležitosť. Olejár Jozef
  • Spokojní klienti z predaja pozemku na stavbu rodinného domu v Liptovskom Mikuláši s realitnými maklérom Jánom Čurillom.

REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
zazmluvnených klientov
4946
recenzií od klientov
63907
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia