Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Lubeník - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
114 990 €

Ponúkame na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza pred obcou Lubeník v okrese Revúca.

DISPOZÍCIA:


Tento rodinný domček disponuje 2 veľkými izbami, veľkou chodbou, veľkou kuchyňou, kúpeľňou so sprchovým kútom. Okolo rodinného domu je urobená drenáž.

Vstup do kotolne je samostatný z vonka. Je urobená predpríprava na elektrický kotol. Nehnuteľnou prešla rekonštrukciou. Bola zateplená fasáda. Na veľkou dvore je postavená 1 miestnosť na drevo, 2 veľké garáže s rozmermi 7x3,8m. Na pozemku je aj vlastná studňa. Taktiež je pripojená aj obecná voda.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Rodinný dom podstúpil rekonštrukciu. Elektrina bola robená pred 5 rokmi. V tom čase bola robená aj nová dlažba, podlaha , kúpeľňa , stierky , nové plastové okná , plávajúce podlahy. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 2683 m² a má zastavanú plochu 828 m².

VÝHODY:


Tento príjemný rodinný dom sa nachádza na ideálnom mieste. Je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú žiť blízko mesta, na druhej strane chcú mať pokoj a kľud. Veľkou výhodou sú aj nízke mesačné náklady na bývanie.
Náklady na elektrinu : 35 eur
Náklady na vodu : 15 eur

LOKALITA:


Pokojná lokalita.

NÁZOR MAKLÉRA:


Tento dom sa nachádza na skvelom mieste, ktoré sa vyznačuje pokojom a bezproblémovým prostredím, čo ho robí ideálnym miestom pre pokojné a príjemné bývanie. Ak túžite po živote v okrese Revúca, chcete byť blízko mesta a zvažujete kúpu rodinného domu, potom je táto nehnuteľnosť tou správnou voľbou.

izieb
828 m²
150 m²
120 m²
3511 m²
50x53
áno
tehlová
pozemok
klasický

Ján Svinčiak

Realitný maklér Rimavská Sobota

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 128 501 jansvinciak[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Revúcej podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Revúcej, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Revúcej

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Revúcej.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66679 jansvinciak[at]haloreality.sk 114990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S prácou Vášho realitného makléra som nadmieru spokojná . Jednanie, vybavovanie a celá realizácia predaja bytu úplne bezproblémová. Stanislava Švingálová
  • Profesionálny, príjemný, slušný. L.B
  • Profesionálny milý ľudský spoľahlivý, máte šťastie..že ho máte ..v tíme prajem veľa úspechov .. M.S.
  • Šikovný, ochotný, vybavil všetko čo sme potrebovali poradil s predajnou cenou... Cela rodina je veľmi vďačná. Rudolf Holko
  • Ústretové jednanie, dochvíľny. Snaží sa pomôcť. Tatiana S.
  • Veľmi príjemné vystupovanie, za mňaza 100.Anna O.N.
  • Velmi promtny a proaktivny pristup, hodnotim velmi dobre.
  • Zatiaľ veľká spokojnosť s prístupom pána makléra. Kupujem cez neho byt, všetko dokonale vysvetlené, vždy ochotný. Milý, rozumný mladý muž, správne reprezentujúci ,,Halo reality ''. Monika
  • Spolahlivy. Prijemne vystupovanie, ustretovy. Ivan Krankus
  • S pánom Svinčiakom sme boli nadmieru spokojní. Bol maximálne profesionálny, no zároveň veľmi ľudský a vo všetkom nám vedel poradiť. Patrí mu naše poďakovanie.KP
  • Hladali sme maly byt a mali sme to stastie, natrafit na Vasu realitku a tohto vysoko nadaneho velmi kompetentneho a spolahliveho realitneho maklera. Uz pri prvom stretnuti na nas urobil velmi dobry dojem, ktory si udrzal pocas celeho procesu kupy bytu. Bola to nasa prva kupa a pan Svinciak bol vzdy ochotny nam zdvihnut telefon vsetko vysvetlit a zodpovedat vsetky nase otazky. Velmi si vazime jeho vysoku odbornost a ludsky pristup. Ocenujeme tiez jednoduchy, rychly a bezproblemovy priebeh k maximalnej spokojnosti vsetkych zucastnenych. Za mna najlepsie ohodnotenie, rovnako aj realitke udelujem znamku vybornu. Vsetkym, ktori chcu kupit alebo predat nehnutelnost, ho urcite odporucame. Dakujeme Vasej spolocnosti, aj panovi Svinciakovi a zelame aj nadalej len samych spokojnych klientov.
  • Rýchle jednanie, ústretový prístup. Andrea Hovorková
REALITNÝ MAKLÉR Revúca
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia