Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Košice Sídlisko KVP

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľký, slnečný 3-izbový byt na sídlisku KVP, na Wuppertálskej ulici.
Byt je v osobnom vlastníctve s výmerou 79,33m² + zasklenná loggia. Nachádza sa na jedenástom poschodí s krásnym výhľadom na mesto, v dvanásť poschodovom, panelovom dome s 2 výťahmi a orientáciou na východ - západ, s loggiou na východ.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe do bytu sa nachádza dlhá, priestranná chodba, z ktorej sa vstupuje do každej miestnosti, ani jedna izba nie je prechodná.
Po ľavej strane od vchodových dverí je izba s výstupom na zasklennú loggiu, vedľa nej rovnako veľká druhá izba.
Vľavo oproti vstupným dverám je veľká obývačka. Vpravo oproti vstupným dverám je kuchyňa.
Po pravej strane od vchodových dverí je šatník. Potom kúpeľňa a samostatné WC .
K bytu prislúcha na poschodí veľký kumbál ( komora ). Na poschodí, sú k dispozícii aj 2 loggie v spoločných priestoroch.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt bol v r. 2020 čiastočne zrekonštruovaný, má plastové okná, novú kuchynskú linku so spotrebičmi, murované jadro - nová sanita, WC + ventilátor s časovačom, radiátory s hlavicami, plávajúce podlahy, obklady a dlažby. Nové elektrické rozvody v kuchyni, kúpeľni a WC.

BYTOVÝ DOM:

Kompletná obnova bytového domu, zrealizovaná v r. 2024 zahŕňala - zateplenie obvodového plášťa, nová fasáda, výmena okien za plastové, výmena stúpačiek, obnovené loggie (omietky, dlažby, zábradlie ) nové schránky a zvončeky, 2 moderné nové výťahy ( osobný aj nákladný ). V prízemí obytného domu je možnosť využívať kočikáreň.
Vchodové dvere sú s elektrickým vrátnikom.

VÝHODY:

- skvelý, veľkorysý pôdorys nehnuteľnosti
- slnečný byt s krásnym výhľadom na mesto
- atraktívna, vyhľadávaná lokalita s dostatkom zelene a možnosťou rôznych voľno-časových aktivít
- kompletná občianska vybavenosť
- bezproblémové parkovanie

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady s energiami sú cca 240 Eur.

LOKALITA:

Na sídlisku KVP je všetka občianska vybavenosť: škôlky, základné školy, obchodné centrá a strediská (LIDL, Billa, Fresh, Coop Jednota, Agro Milk, ...) kaviarne, služby, pošta, detské ihriská, psie ihrisko, park, športoviská, klzisko, knižnica, poliklinika, kostol, medicínske centrum, v blízkosti zastávky MHD, ....
Sídlisko je atraktívna lokalita s dostatkom zelene. Na svoje si prídu aj milovníci prírody a turistiky - zo sídliska vedie krásna trasa, pešo, alebo bicyklom na rekreačné stredisko Bankov, kde je možnosť relaxu, oddychu alebo športu, ale aj zábavy na minigolfe, či možnosť súkromných, alebo firemných opekačiek.

NÁZOR MAKLÉRA:

Byt je ideálnym riešením pre rodiny s deťmi, príp. s domácimi miláčikmi, keďže lokalita má kompletnú občianskú vybavenosť a poskytuje veľa možností na šport, oddych a relax.
Plocha ponúkaného bytu je tak excelentná, že tam môžete smelo realizovať svoje sny o bývaní. Vďka všetkým nepriechodným izbám, je tento byt vhodný aj na investičný zámer.

"Bývajte v priestrannom a slnečnom byte s krásnym výhľadom na mesto."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64244
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
66835 danakupcikova[at]haloreality.sk 177990
35000
zazmluvnených klientov
4989
recenzií od klientov
64244
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia