Jedinečná investičná ponuka.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Donovaly, priestranný zariadený apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly - Apartmánový dom PANORÁMA - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj štvorizbový zariadený priestranný apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome Panoráma. Byt o rozlohe102m² s veľkorysou terasou. K bytu prislúcha aj lyžiareň.

Cena apartmánu je uvedená bez DPH.

DISPOZÍCIA:

• Vstupná časť: Pri vstupe do apartmánu nás privíta veľká priestranná chodba kde sa nachádza úložný priestor s vstavanou skriňou v ktorej je bojler na teplú vodu a práčka, ďalej sa tu nachádza miestnosť využiteľná ako sklad, šatník alebo špajza podľa potreby.
• Kuchyňa a jedáleň: Otvorený priestor s kuchyňou prepojenou s jedálňou a obývacou izbou. Kuchyňa je vybavená indukčnou varnou platňou, elektrickou rúrou, vstavanou chladničkou, mrazničkou a umývačkou riadu.
• Obývacia izba: Priestranná obývacia izba s TV a výstupom na veľkú terasu (50 m²), ideálna pre relaxáciu a spoločenské aktivity.
• Spálne: Tri samostatné spálne, ktoré poskytujú dostatok priestoru a súkromia pre rodinu alebo hostí.
• Kúpeľne: Dve kúpeľne, jedna s rohovou vaňou a druhá so sprchovým kútom, každá s toaletou.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Apartmánový dom Panoráma bol postavený v roku 2010, čo znamená, že nehnuteľnosť je stále relatívne nová. Vďaka kvalitnej výstavbe a udržiavaniu je apartmán v bezchybnom stave a pripravený na okamžité užívanie.

VÝHODY:

1. Poloha: Apartmán sa nachádza priamo na zjazdovke, čo umožňuje jednoduchý prístup k zimným športom. Centrálna lokalita zabezpečuje blízkosť k obchodom, reštauráciám a ďalším zariadeniam horského strediska.
2. Terasa: Veľká terasa o rozlohe 50 m² ponúka úžasný priestor na vonkajšie aktivity a relaxáciu s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu.
3. Súkromná lyžiareň: Apartmán má vlastnú lyžiareň hneď oproti vstupu, čo je mimoriadne praktické pre skladovanie lyžiarskeho vybavenia.
4. Moderné vybavenie: Plne vybavená kuchyňa, kvalitné materiály a moderné zariadenie robia z tohto apartmánu komfortný priestor pre dlhodobý pobyt.
5. Bezproblémové parkovanie: Aj keď k apartmánu neprislúcha vlastné parkovacie miesto, parkovanie je bezproblémové v parkovacom dome, prípadne je možnosť dlhodobého prenájmu parkovacieho miesta.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné výdavky spojené s prevádzkou apartmánu sú približne 170 EUR. Táto suma zahŕňa poplatky za energie a poplatok správcovi vo výške 100 EUR, ktorý pokrýva služby ako údržba budovy, starostlivosť o trávnik, zimná údržba, a ďalšie potrebné práce.

LOKALITA:

Apartmán sa nachádza v horskom komplexe Panorama, ktorý je známy svojou vynikajúcou polohou priamo na zjazdovke a jednoduchým prístupom k turistickým a cyklistickým trasám.
Donovaly sú jedným z najatraktívnejších horských stredísk na Slovensku, obľúbeným nielen pre zimné športy, ale aj ako skvelý východiskový bod pre letné aktivity ako turistika, cykloturistika či paragliding. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske vleky, lanovka, a rôzne rodinné atrakcie ako Habakuky, Donovalkovo, či bobová dráha.

NÁZOR MAKLÉRA:

Táto nehnuteľnosť predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v horskom prostredí s možnosťou aktívneho využitia voľného času. Poloha apartmánu priamo na zjazdovke je obrovským benefitom pre milovníkov zimných športov, čo zvyšuje aj jeho potenciál na krátkodobý prenájom počas sezóny.

Dispozícia apartmánu je veľmi praktická a moderne riešená, čo zaručuje pohodlie aj pre väčšie rodiny alebo skupiny hostí. Tri spálne a dve kúpeľne sú ideálne na to, aby každý mal dostatok súkromia. Otvorený priestor kuchyne prepojenej s obývacou izbou a jedálňou vytvára príjemné miesto na spoločné chvíle. Veľká terasa poskytuje ďalší priestor na relax s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu.

Stav nehnuteľnosti je na vysokej úrovni. Všetky zariadenia a vybavenie sú moderné a v dobrom stave, čo minimalizuje potrebu ďalších investícií. Apartmán je pripravený na okamžité nasťahovanie alebo na prenájom bez nutnosti akýchkoľvek úprav.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento štvorizbový apartmán? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

"Jedinečná investičná ponuka."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
102 m²
osobné
0/4
áno
áno
áno
2010

Marián Halabuk

Realitný maklér Banská Bystrica, Brezno

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 806 395 marianhalabuk[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Banskej Bystrici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Banskej Bystrici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Banskej Bystrici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Banskej Bystrici.

35000
zazmluvnených klientov
5002
recenzií od klientov
64296
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67189 marianhalabuk[at]haloreality.sk 300000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Rychle jednanie, ustretovost, ochota, Breznicky
  • Seriózny prístup, vždy ochotný.... Peter Szabo
  • Dobrý deň, s pánom Halabukom sme boli veľmi spokojný je to profesionál, dakujem. L. H. Nové Zámky
  • Som spokojná so službami p. Halabuka. Profesionálny, slušný maklér.
  • Vysoká profesionalita, ľudský prístup a ochota! MZ
  • 100% spokojnosť, ustretový, profesionálny prístup. Petrinec
  • Boli sme veľmi spokojní so službami od p. Halabuka a realitnej kancelarie, aj s osobným prístupom. Peter M.
  • Veľmi dobrý predajca, predal mi už dve nehnuteľnosti. Ďakujem, Pavel Hronec
REALITNÝ MAKLÉR Banská Bystrica
35000
zazmluvnených klientov
5002
recenzií od klientov
64296
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia