Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kostoľany pod Tribečom

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Kostoľany pod Tribečom, neďaleko Zlatých Moraviec. Rodinný dom o rozlohe 80 m² sa nachádza na pozemku o rozlohe 216m². K domu prináleží ešte samostatný pozemok-záhrada o rozlohe 626m². Záhrada sa nachádza v blízkosti domu.

DISPOZÍCIA:

vstupná chodba, kuchyňa, špajza, obývačka, spálňa, pracovňa a kúpeľňa.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Pôvodne klasický sedliacky dom s gánkom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Na tehlovom dome bol gánok uzatvorený a vznikla tu vstupná chodba, v časti ktorej bola urobená kúpeľňa s vaňou a suchým wc. Dom je odizolovaný a zateplený, má nové plastové okná s vnútornými žalúziami, nové vchodové dvere. Strecha je v pôvodnom avšak dobrom stave. Krov je zdravý , strecha je škridlová. Do domu je privedený plyn, elektrina a voda. Vykurovanie je zabezpečené ohrevom vody z vlastnej studne plynovým kotlom do radiátorov. Napojenie na kanalizáciu zatiaľ nie je ale je urobená predríprava k jej zavedeniu do domu. Čaká sa na dokončenie čističky odpadových vôd zo strany obce.

VÝHODY:

výhodou tejto nehnuteľnosti je zaujímavá lokalita a takmer dokončená rekonštrukcia.

MESAČNÉ NÁKLADY:

cca 130€

LOKALITA:

obec Kostľany pod Tribečom disponuje základnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza autobusová zastávka, menší obchodík, škôlka a multifunkčé ihrisko. Asi 3,5 km za obcou sa nachádza rekreačné zariadenie Jedliny,nad obcou sa nachádza zrúcanina hradu Gýmeš, cez kopec je rekreačná chatová oblasť v obci Jelenec a jazero. Okolie obce ponúka veľa možností turistiky, hubárčenia a rybolovu. Obec sa nachádza v blízkosti lesov, je tu bohatá fauna a flóra a Kostoľany pod Tribečom sú súčasťou chráneného krajinného územia Ponitrie.

NÁZOR MAKLÉRA:

tento domček alebo chalupa sa nachádza v turisticky atraktívnej lokalite a po dokončení úprav, poskytne budúcemu majiteľovi útulné bývanie, či už trvalé alebo rekreačné.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
65015 alenapavlickova[at]haloreality.sk 67000
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia