POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Petržalka, Závodu Matador - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj 2-izbový nebytový priestor o výmere 43 m², ktorý je kompletne zariadený ako byt, nachádzajúci sa na 9. poschodí polyfunkčného objektu Matadorka v Bratislave-Petržalke. Matadorka má celkovo 29 poschodí, čo z nej robí jednu z najvyšších obytných budov v Petržalke. Priestor je ideálny pre bývanie alebo investíciu s možnosťou prenájmu. Výborná lokalita s dostupnosťou do centra a bohatou občianskou vybavenosťou.

DISPOZÍCIA:

Otvorená obývacia izba spojená s kuchyňou
Nepriechodná spálňa s veľkým šatníkom
Kúpeľňa so sprchovým kútom
Priestranná lodžia s nádhernými výhľadmi na okolie, ktorá ponúka ideálny priestor na relax
Premyslené riešenie priestoru, ktoré zabezpečuje maximálny komfort a vytvára príjemné a útulné bývanie

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Nebytový priestor je kompletne zariadený moderným a elegantným nábytkom, ktorý sa perfektne hodí do súčasného životného štýlu. Interiér je vybavený kvalitnými spotrebičmi a nábytkom, ktoré zaisťujú pohodlie a estetiku. V kuchyni nájdete modernú varnú dosku, rúru na pečenie, chladničku s mrazničkou a umývačku riadu, ktoré umožňujú pohodlné a efektívne varenie. Práčka je umiestnená v kúpeľni, čo prispieva k efektívnemu využitiu priestoru a zjednodušuje pranie. Elegantný dizajn zahŕňa kombináciu svetlých a prírodných farieb, veľkých okien a moderných doplnkov, ktoré vytvárajú útulnú atmosféru. Použité materiály sú kvalitné a zabezpečujú dlhú životnosť a nízke nároky na údržbu. Priestor je pripravený na okamžité nasťahovanie, ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a štýlové bývanie.

BYTOVÝ DOM:

Polyfunkčný objekt Matadorka je moderná budova so zmiešaným využitím, ktorá poskytuje vysoký štandard bývania a podnikateľských priestorov. Budova je navrhnutá s dôrazom na ekologické aspekty a udržateľnosť. Okrem rezidenčných bytov sa tu nachádzajú aj priestory pre obchody a služby, čo zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť priamo v areáli. Súčasťou komplexu je aj materská škôlka, komunitné záhradky a park s zeleňou, ktoré obohacujú život v tejto lokalite. V rámci objektu a na vonkajšom teréne je dostatok parkovacích miest. Budova je vybavená modernými technológiami a má výťahy, pričom je prístupná aj pre osoby so zníženou pohyblivosťou.

VÝHODY:

Kompletne zariadený priestor pripravený na okamžité bývanie alebo prenájom
Moderné a kvalitné vybavenie, ktoré zaručuje komfort a pohodlie
Atraktívna investičná príležitosť s vysokým potenciálom návratnosti
Skvelá dostupnosť do centra Bratislavy a bohatá občianska vybavenosť v okolí
Možnosť parkovania priamo v areáli pre rezidentov a návštevy
Príjemná atmosféra s množstvom zelene a komunitných priestorov

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady na prevádzku priestoru sú približne 150 eur/1 osoba, čo zahŕňa správu budovy a energie.

LOKALITA:

Priestor sa nachádza v Bratislave-Petržalke, v polyfunkčnom objekte Matadorka. Ulica Závodu Matador sa nachádza v blízkosti a je súčasťou lokality, ktorá bola historicky významná pre priemyselnú činnosť v Bratislave. Zóna Matador, kde sa objavujú nové developerské projekty, ponúka moderné a atraktívne prostredie na bývanie, s rozšírenou infraštruktúrou a množstvom služieb. Ulica a jej okolie sú dobre dostupné verejnou dopravou, pričom sú tu aj obchody, reštaurácie a iné služby. Lokalita sa postupne revitalizuje a stáva sa vyhľadávanou adresou pre nových obyvateľov, ktorí hľadajú kvalitné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento nebytový priestor zariadený ako byt je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné a atraktívne bývanie v dynamickej časti Bratislavy. Nepriechodná spálňa s veľkým šatníkom poskytuje maximálne pohodlie a dostatok úložného priestoru, zatiaľ čo priestranná lodžia s nádherným výhľadom na okolie je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Tento priestor predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť s potenciálom rýchleho a výhodného prenájmu, ktorá nielenže zaručuje pohodlie, ale aj životný štýl plný dostupnosti a moderného mestského života.

"Žite elegantne, bývajte komfortne – objavte Matadorku!"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
43 m²
osobné
0/29
západ-sever
áno
áno
áno
áno
2010
betónová

Ing. Daniel Pribičko

Realitný maklér Bratislava

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 402 243 danielpribicko[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4998
recenzií od klientov
64277
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
67685 danielpribicko[at]haloreality.sk 209950
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Dobrý deň, som veľmi spokojná, p. Pribičko bol maximálne profesionálny, ústretový a má veľký prehľad. Skutočne oceňujem ľudský prístup a ochotu, aj výbornú komunikáciu. V budúcnosti v prípade potreby predaja či kúpy určite oslovím priamo jeho. Ďakujem. Pekný deň S. G.
  • Som veľmi spokojný so službami a rýchlosťou, za veľmi krátky čas sa zrealizovala kúpa. Môžem len a len odporučiť, veľká vďaka. Ďakujem a prajem pekný deň.Peter S.
  • Určite odporúčam spoluprácu s pánom Pribičkom. Rýchle a profesionálne jednanie, do týždňa od zverejnenia inzerátu našiel kupcu a zariadil všetko potrebné ako bolo dohodnuté. Ďakujem :) V. B.
  • Perfektný profesionálny pristup.A. Zivica
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4998
recenzií od klientov
64277
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia