Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt , Rovníková

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti parku Ostredky, mestská časť Ružinov na ulici Rovníková. Rozloha bytu je 65 m². Byt je na vyvýšenom 1 poschodí. Plocha bytu zahŕňa pivničnú kopku na medziposchodí /1,7 m² /.K bytu je možné používať aj spoločnú uzamykateľnú kočikáreň. Vlastné vyhradené parkovacie miesto.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe vás privíta krásna priestranná chodba s úložným priestorom a praktickou lavicou. Hlavný obývací priestor je spojený s kuchyňou . Z obývacej izby je východ na lodžiu orientovanú na juh, dostatočne hlbokú , aby zabezpečila dostatok svetla a v lete príjemný chládok v byte. Výhľad do zelene.
Izby sú orientované na sever, čo umožňuje dobré prevetranie bytu. K jednej z izieb prislúcha aj uzatvárateľný menší priestor slúžiaci ako práčovňa s úložným priestorom. Oproti vstupu je kúpeľňa a samostatné WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je po kompletnej rekonštrukcii, moderne zariadený, s možnosťou okamžitého užívania. Súčasťou bytu okrem nábytku je aj el. sporák, chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka a televízor. V byte je optický internet. Nové elektrické rozvody a rozvodová skriňa. Kúpelňa je celá prerobená , pôvodná len stupačka. Nová dlažba, parkety vybrúsené a nalakované, v jednej z izieb znova položené. Bezpečnostné okná na 7 bodové zamykanie a bezpečnostné vchodové dvere.

BYTOVÝ DOM:

V pôvodnom stave, zateplený, nové výťahy, okná.

VÝHODY:

- kompletná rekonštrukcia
- kompletné zariadenie bytu vrátane spotrebičov a TV / má necelý rok/
- možnosť okamžitého užívania
- priestranná lodžia s výhľadom do zelene
- vlastné vyhradené parkovacie miesto /v prenájme - na rok už vyplatené /

MESAČNÉ NÁKLADY:

135 eur/mesiac

LOKALITA:

- kompletná občianska vybavenosť - v blizkosti MŠ, ZŠ, VŠ, lekáreň, pošta, obchody, Lidl, Bila, Jednota,nemocnica
- električková a autobusová zastávka Tomášikova do 3 min.
- tichá lokalita plná zelene
- priame napojenie na jeden z najväčších parkov v Bratislave Ostredky - ihriská,reštaurácie

"Kompletná rekonštrukcia, moderný design, v meste a zároveň v zeleni."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
65072 mariamarkus[at]haloreality.sk 237990
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63825
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia