Predaj rekonštruovaného domu vo výstavbe s pozemkom 1700 m2 v Pohronskej Polhore

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Pohronská Polhora - VO VÝSTAVBE - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA


Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť kúpy rodinného domu - vo výstavbe, v pokojnej lokalite obce, Pohronská Polhora. Dom sa nachádza na veľkom, slnečnom pozemku na okraji obce pod hrebeňom Muránskej planiny, obklopený zeleňou s krásnym výhľadom na okolie. Je dobre prístupný, udržiavanou asfaltovou cestou s rýchlym prístupom na hlavný cestný ťah Brezno - Tisovec. Moderne a technicky kvalitnú prestavbu domu môžete doviesť do finále, ktorým bude dokonalé miesto pre Váš nový domov. Priestranný a slnečný dom je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokoj v blízkosti hôr a zelených lúk v spoločnosti dobrých ľudí.

DISPOZÍCIA:

I.Podlažie – spojovacia chodba, veľká obývacia hala spojená s kuchyňou a jedálňou, kotolňa, sklad, kúpeľňa, WC, schodisko spájajúce druhé podlažie domu.
II.Podlažie - vstupná chodba, 1 veľká prechodová izba zo zachovaným murovaným sporákom, 2 izby, kúpeľňa s WC.
Ku domu je pristavená veľká hospodárska budova, nachádzajú sa tam priestory na skladovanie. Nehnuteľnosť poskytuje dostatok priestoru pre rodinu a všetky jej potreby. Na rozľahlom a dobre prístupnom pozemku je možnosť parkovať viacero vozidiel.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

dom, postavený v 60 rokoch je aktuálne rekonštrukciou v stave hrubej prestavby, dokončené kúrenie a rozvod vody, zakryté vonkajšie časti schodiska na pozemku o rozlohe 1727 m². Na rekonštrukciu s odbornou stavebnou prácou boli použité kvalitné stavebné materiály. Dom je postavený na ploche 105 m², uzavreté schodisko - dostavba tvárnicami, vymenené plastové okná, bola prevedená hydroizolácia podláh, ktorá do budúcnosti zabezpečí, aby mal dom dobré tepelnoizolačné vlastnosti - priečky sú stavané tehlou, obvodové múry kvadra, súčasťou predaja je aj stavebný materiál a interiérové dvere, ktoré sa v dome nachádzajú. Komín je vybudovaný na pec a aj na krb, ktorý môže dopĺňať atmosféru spoločenskej haly. Kúrenie a rozvody vody sú dokončené, napojené na kotol na pevné palivo, k dispozícií je elektrický bojler, rozvod tepla radiátormi. Strešná krytina a krov je zachovalý a udržiavaný, pozinkovaný plech. Dom je napojený na elektriku, má plynovú prípojku, kanalizáciu na pozemku a vodu. Súčasťou predaja domu je aj oplotený pozemok o rozlohe 920 m² ( cca 11 m x 80m) pri prístupovej ceste ku domu od ulice.

VÝHODY:

Dom je skvelou investíciou, za rozumnú cenu, ktorá Vám umožní dokončiť si bývanie podľa vlastných predstáv a potrieb a to s veľkou úžitkovou plochou a úspornými technológiami. Jeho poloha v prírodnom prostredí ho robí ideálnou nehnuteľnosťou pre rodiny, ktoré túžia po pokoji a vidieckom prostredí. Poskytne Vám súkromie, želaný pokoj na oddych, domácku atmosféru na slnečnom pozemku, kúsok od centra obce, z dosahom na občiansku vybavenosť. Z okien je dovidieť na kostolnú vežu, rannú hmlu, roztápajúcu sa pod slnečnými lúčmi, pasúce sa kone a ak máte šťastie, mihne sa pred Vašou bránou vláčik smerujúci do Tisovca a na Zbojská, ktoré sú jedným z najatraktívnejších rekreačných miest na Horehroní.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Budú stanovené po dostavbe nehnuteľnosti v štandarde, akým sa rozhodne budúci majiteľ dom dostavať, plánovaná dostavba počítala s úsporným energetickým riešením vykurovania drevom, kombinovaného s kúrením teplovzdušným krbom, v prechodnom období je tam k dispozícií klasický šamotom murovaný sporák. Pitná voda je privedená jednak z vodovodnej siete ale i z miestneho rezerváru.

LOKALITA:

Pohronská Polhora leží vo výbežku Breznianskej kotliny v doline potoka Rohozná, okresu Brezno, nachádza sa na južnej hranici Národného parku Muránska planina. v nadmorskej výške 618 m.n.m. Najnižšie položeným bodom je dolina Liesková (600 m.n.m.) a najvyšším miestom je vo výške 1441 m, vrchol Fabovej hole. Dom sa nachádza vo východnej okrajovej časti obce, v pokojnej tzv.slepej ulici, do centra obce a zastávku autobusu alebo vlaku je to cca 500 m. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a ponukou služieb, tiež športovísk a kultúrneho vyžitia. Benefitom je blízkosť hôr, možnosť vybehnúť na zelené lúky plné poľných kvetov, fantastické výhľady na hory, čerstvý vzduch a prostredie, nachádza sa len 6 km od obchvatu Brezna v blízkosti udržiavaných domov a príjemných susedov.

NÁZOR MAKLÉRA:

tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú priestranné bývanie v pokojnej lokalite, obklopenej prírodou. Dispozícia domu umožňuje po dokončení prestavby pohodlné bývanie pre rodinu a zároveň ponúka možnosť využívať ho aj ako rekreačný dom. Pozemok svojou rozlohou poskytuje možnosti pre záhradkárčenie alebo chov zvierat, prípadne iné voľnočasové aktivity. Je okamžite voľný, vlastnícke práva sú vysporiadané a celá predávaná nehnuteľnosť je riadne zapísaná na liste vlastníctva.

"Predaj rekonštruovaného domu vo výstavbe s pozemkom 1700 m2 v Pohronskej Polhore"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn blízko pozemku
izieb
trieda
109 m²
200 m²
180 m²
1712 m²
áno
tvárnice
pozemok
klasický
2

Anna Nociarová

Realitný maklér Brezno

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 363 330 annanociarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66710 annanociarova[at]haloreality.sk 130000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ústretová a ochotná, príjemné vystupovanie. VJ
  • Dakujeme velmi pekne p. Nociarova velmi sme boli spokojni s vašimi profesionalnymi službami, s pozdravom D. D.
  • Ochotná, milá a vyzná sa, bola pripravená na stretnutie a poskytla aj potrebné materiály. Zároveň vedela aj informácie o okolí. M.C
  • S realitkou maklérkou pani Nociarovou sme veľmi spokojný. Seriózne vystupovanie, všetko nám vysvetlila, veľmi milá, príjemná pani. Nami zvolenú nehnuteľnosť mala v ponuke aj iná RK, ale už po jednom telefonáte sme vedeli, že s nimi jednať nechceme. A prvý dojem nesklamal, sme radi, že spolupracujeme s vami a už to len dotiahnuť do úspešného konca.Janka Š.
  • Pani Anna Nociarová je milá a profesionálna maklérka, mám s ňou výborné skúsenosti. Komunikuje tak, ako sa to očakáva a je ochotná. Môžem ju odporúčať. Soňa
  • Vážená pani Nociarová, chcela by som sa vám poďakovať za vašu pomoc, trpezlivosť a ústretovosť, s ktorou som sa u vás stretla. Prajem vám veľa úspechov v práci i osobnom živote.
  • Ďakujem pani Anne za ústretovosť a profesionálny prístup. MŠ
  • Vysoko profesionálny prístup p. Nociarovej si veľmi ceníme.
  • Pani Anicka Nociarova je velmi sikovna realitna maklerka, velmi ju odporucam klientom. Je rychla, mila a ochotna, zatial jej dakujem. Elena Dzupova
  • Velmi mila sikovna a prijemna pani, zatial dakujem za jej sluzby, velmi ochotna.
  • Dakujem Vam za sprostredkovanie predaja pozemku, mam z neho velku radost. Trosku sa to natiahlo, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo :) Tesim sa pripadnu dalsiu spolupracu. Marek K.

  • Dakujeme za spolupracu, s pani maklerkou sme boli velmi spokojny, urcite odporucame. Timea Miedzgova
REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia