2-izbový byt Košice Sever s možnosťou garáže

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Košice Sever a Podhradová, Mier

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj alebo prenájom 2-izbový byt v Košiciach na Kustrovej ulici. Byt je v osobnom vlastníctve s orientáciou juh-sever. Celková plocha bytu je 54m², pivnica 2m². Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: vymenené plastové okná, nové elektrické rozvody, vstupná chodba a vešiaková stena. Bytový dom je tehlovej konštrukcie tiež po čiastočnej rekonštrukcii- zateplenie, nový výťah, stúpačky.

DISPOZÍCIA:

Vo vstupnej chodbe sa nachádza napravo predsieňová stena s bohatým úložným priestorom a naľavo je vstup do samostatného WC a kúpeľne. Chodbou rovno sa pokračuje do prvej izby, ktorá je priestranná a svetlá. Z prvej izby sa dá prejsť do druhej izby, ktorá je síce menšia, ale tiež ešte priestranná. Z druhej izby sa dá pokračovať do kuchyne. Zo vstupnej chodby naľavo sa pokračuje cez krátku chodbičku do kuchyne a potom do druhej izby. Takže obe izby majú 2 dvere, v prípade rekonštrukcie je možné jedne dvere zrušiť. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, potravinová skriňa, chladnička a stôl. Je tam dostatok priestoru vytvoriť sedenie pre 4 ľudí. Pivnica je v suteréne budovy, kde sa nachádza aj kryt civilnej ochrany a spoločné priestory na uskladnenie bicyklov alebo kočíka. V prípade záujmu je možné zakúpiť aj garáž, ktorá sa predáva tiež, ale nie je v cene.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, vymenené sú všetky okná, stúpačky, plávajúca podlaha v kuchyni a na chodbách, nová elektroinštalácia. V izbách sú kvalitné parkety po renovácii. Zrekonštruovaná pivnica.

BYTOVÝ DOM:

je zateplený, nový výťah, nové stúpačky, vchodové dvere.

VÝHODY:

vyhľadávaná lokalita, 5 minút od garáže
výborná dostupnosť pešo zdravotné stredisko, ZŠ, park, detské ihrisko,
nákupné stredisko, súkromné športové centrum
bezproblémové bezplatné parkovanie na ulici
zastávka MHD, 3 zastávky od centra mesta

MESAČNÉ NÁKLADY:

180€

LOKALITA:

Sídlisko Mier, blízko OC Beta

NÁZOR MAKLÉRA:

veľmi výhodná ponuka bytu s možnosťou dokúpiť aj garáž, vhodné hneď na nasťahovanie, alebo na prenájom. Jeho umiestnenie v tejto dobre dostupnej lokalite len pridáva na jeho atraktivite. Bez pochýb by som tento byt odporučil každému, kto hľadá bývanie v tejto lokalite.

"2-izbový byt Košice Sever s možnosťou garáže"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
54 m²
osobné
3/5
juh-sever
áno
áno
áno
áno
tehlová

Igor Oravec

Realitný maklér Košice

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 660 383 igororavec[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Košiciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Košiciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Košiciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Košiciach.

35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
66238 igororavec[at]haloreality.sk 168990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
35000
zazmluvnených klientov
4923
recenzií od klientov
63824
doteraz v ponuke
100
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia